El cadet A del DSV Club Voleibol Sant Cugat, subcampió d'Espanya

En la final de l'estatal, amb 32 equips participants, les santcugatenques han perdut en una final molt disputada en el tie-break (2-3) amb el Const. M. Morell Sóller de Mallorca

El cadet A del DSV Club Voleibol Sant Cugat, que la temporada passada, la 2016-2017, no es va classificar per jugar l'estatal, és el nou subcampió d'Espanya Cadet Femení de Clubs, entre els 32 equips participants. En una final molt igualada, ha acabat perdent al tie-break, per 2 sets a 3, per 19-25, 23-25, 25-22, 25-15 i 14-16, amb el Const. M. Morell Sóller de Mallorca, aquest diumenge, 17 de juny, al migdia. En semifinals, les santcugatenques han derrotat (3-0) el Colegio San Ignacio, d'Astúries, i en quarts de final, el Siges Solutions Alcobendas (Madrid), per 2 sets a 3. En els vuitens de final també han superat el CV Sedaví (València) per 3 sets a 0.

L'entrenador del cadet A del DSV CV Sant Cugat, Lluc Forn, ha assegurat que "l'objectiu que ens havíem fixat era acabar l'estatal entre els 4 millors equips, i ho hem aconseguit. És fantàstic".

En la primera fase, el conjunt santcugatenc, el millor equip català a l'estatal, ha liderat el grup G, després de superar per 3 sets a 0 a l'Esvol Santander (Cantàbria), el Visual Publinet Calasancias (Galícia) i el Voleibol Rivas Verde (Madrid).

El Campionat d'Espanya Cadet Femení de Clubs s'ha jugat a Castelló, del 13 al 17 de juny. El cadet A del DSV Club Voleibol Sant Cugat ha guanyat aquesta temporada 2017-2018 el Campionat de Catalunya de 1a Divisió.

El cadet A del DSV CV Sant Cugat ha fet un gran torneig. FOTO: DSV CV Sant Cugat

Més informació
 
Comentaris

Destaquem