El Club Gimnàstica i el Club Tennis Natació marxen de la Coordinadora

El president del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, Toni Molina, ha assegurat que "no ens agradava la posició que adoptava el president"

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat no seguirà formant part de la Coordinadora d'Entitats Esportives de la ciutat. Així ho ha comunicat el club, a través d'un escrit per correu electrònic, a la plataforma esportiva.

Molina: "No ens agradava la posició que adoptava el president"

En declaracions al TOT Sant Cugat, el president del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, Toni Molina, ha afirmat que "no ens agradava la posició que adoptava el president de la Coordinadora -Rafa Robledo-, i unes declaracions que va fer representant a tots els clubs que en formen part enfrontan-se a l'Ajuntament i defensant unes idees que no compartim des de la junta directiva, vam decidir deixar de formar part de la Coordinadora".

Robledo: "Cadascú té les seves sensibilitats i interessos"

Per la seva banda, Rafa Robledo, ha assenyalat al TOT Sant Cugat que "m'ha sorprès aquesta decisió, que la desencadena arran d'unes declaracions meves que, de la manera que es van destacar, no corresponien en absolut al sentit del qual jo vaig dir a l'entrevista. Se'm va agafar al peu de la lletra. Entenc que cadascú té les seves sensibilitats i interessos".

El Club Tennis Natació també hi renuncia

D'altra banda, al mateix temps que el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ha renunciat a seguir formant part de la Coordinadora, el Club Tennis Natació Sant Cugat, que havia decidit entrar a formar-ne part, ha pres la decisió, finalment, no entrar a formar-hi part.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem