El Ple aprova la pròrroga del contracte de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom

La duració de la segona pròrroga del contracte de gestió i explotació de l'OMET, fins l'1 de febrer del 2020

El Ple Municipal de l'Ajuntament de Sant Cugat ha aprovat la segona pròrroga del contracte de gestió i explotació dels serveis d'educació i pràctica esportiva del municipi, aquest dilluns, 18 de març, a la tarda, al ple municipal. S'ha aprovat amb els vots a favor de PdeCAT-Demòcrates, ERC-MES i el regidor no adscrit Xavier Cortés; les abstencions del PP, PSC, ICV-EUiA i C's, i els vots en contra de la CUP-PC i el regidor no adscrit Dimitri Defranc.

La duració prevista d'aquesta pròrroga és d'1 any, del 2 de febrer del 2019 a l'1 de febrer del 2020. Al plec de clàusules administratives estableix la possibilitat de fer 2 pròrrogues d'una anualitat cadascuna, amb una previsió de 752.621,04 euros. El 10 d'abril del 2018 es va aprovar la primera pròrroga del contracte per una duració prevista del 2 de febrer del 2018 a l'1 de febrer del 2019, i per un preu de 352.000,00 euros, exempt d'IVA.

Eloi Rovira, tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Joventut i Esports, ha explicat que "el canvi de gestió o no de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), no s'ha fet ara per no interrompre i afectar el curs lectiu" i que "està previst que es faci d'aquí a un any".

Lourdes Llorente (CUP-PC): "Votarem en contra perquè aquesta situació ve derivada per donar una solució urgent a la concessió"

Lourdes Llorente, regidora de la CUP-PC, ha afirmat que "nosaltres votarem en contra perquè aquesta situació ve derivada per donar una solució urgent a la concessió" i ha proposat a l'equip de govern "a què faci un estudi si cal una concessió de l'OMET o que ho assumeixi l'Ajuntament amb els clubs esportius de la ciutat".

El precedent

El 23 de gener del 2019 la direcció de l'Àmbit de Gestió de Polítiques Socials, Habitatge i Esports de l'Ajuntament va emetre un informe tècnic proposant l'aprovació de la segona pròrroga del contracte, ja que la gestió que s'estava portant a terme amb l'empresa Teampartners era satisfactòria i el contracte de gestió i explotació dels serveis d'educació i pràctica esportiva al municipi s'estava desenvolupant amb normalitat. En l'informe s'estableix l'import de 352.000,00 euros (exempt d'IVA). L'import de la part del 2019 és de 322.666,67 euros i la resta de l'import pel 2020, assumint el compromís de dotar l'exercici successiu amb la consignació pressupostaria suficient per a poder fer front a la despesa plurianual generada per la pròrroga.

El 19 de gener del 2015 es va aprovar al ple municipal la resolució de l'expedient i l'adjudicació del contracte a l'empresa Teampartners, i el 2 de febrer del 2015 es va signar el contracte, on l'empresa s'obligava a prestar els serveis mitjançant una concessió administrativa per un import de 340.000.00 euros (exempt d'IVA), amb una durada inicial de 3 anys, del 2 de febrer del 2015 a l'1 de febrer del 2018.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem