Eros Ortiz: "Estem donant una molt bona imatge"

L'equip infantil A del DSV Club Voleibol jugarà aquest dissabte els seus dos últims partits al Campionat d'Espanya, on lluita per acabar entre la novena i la dotzena posició final

L'equip infantil A del DSV Club Voleibol Sant Cugat es juga en els últims dos partits del Campionat d'Espanya Infantil Femení de Clubs la seva classificació entre les posicions 9 i 12.

Després de classificar-se en el tercer lloc del grup 3 de la segona fase, les santcugatenques juguen aquest dissabte, 21 de maig, a les 11 hores, contra l'EDM Torrelavega. El DSV CV Sant Cugat ha perdut (3-0) davant el Tomares Aljarafe XXI de Sevilla, el que ha estat el segon i últim partit del grup 3 de la segona fase del 13è Campionat d'Espanya Infantil Femení de Clubs. En el primer, les d'Eros Ortiz no van poder superar dijous l'IBSA de les Illes Canàries. Les de Sant Cugat tanquen aquesta primera fase terceres amb 2 punts, per darrere del Tomares (4 punts) i de l'IBSA (3 punts).

Eros Ortiz: "Estem donant una molt bona imatge"

Les infantils estan creixent esportívament FOTO: Haidy Blanch

Després del partit, l'entrenador de l'infantil A del DSV CV Sant Cugat, Eros Ortiz, ha explicat al TOT Sant Cugat que "estem entre els 12 millors equips d'Espanya, i això és un èxit. Estem donant una molt bona imatge, i en cada partit donem la cara i lluitem fins al final. Aquesta és una experiència per a les noies". Ortiz també ha dit que "al setembre ens vam proposar formar-nos, créixer com a equip, com a jugadores i com a persones. Vam demanar el Campionat d'Espanya per ampliar aquesta experiència i aquesta formació individual i col·lectiva. I durant la temporada hem ofert un molt bon nivell de joc, primer al nostre torneig internacional i després a la lliga regular i a la fase final del Campionat de Catalunya, que vam ser campions en els dos torneigs".

Els resultats fins ara

En la primera fase (grup A), el DSV CV Sant Cugat s'ha imposat (2-0) a Nuestra Señora de La Luz (Càceres) i a l'Aludimar Cabezo de Torres (Múrcia), per 2 sets a 1, mentre que ha perdut (2-1) amb el Colegio San Ignacio d'Astúries. La classificació final d'aquesta primera fase ha estat la següent: Colegio San Ignacio (6 punts), DSV CV Sant Cugat (5 punts), Nuestra Señora de La Luz (4 punts) i Aludimar Cabezo de Torres (3 punts).

Tots els partits per streaming

Des de dimecres, centenars de persones omplen cada dia el Pavelló 3 FOTO: Haidy Blanch

Tots els partits d'aquest estatal, que compta amb la col·laboració de la Federació Catalana de Voleibol i l'Ajuntament de Sant Cugat, es poden veure en directe per streaming. En la pàgina web oficial del campionat també es poden seguir els resultats on-line.

La final, diumenge a les 12 hores, al Pavelló 3

El DSV Club Voleibol Sant Cugat està organitzant des del dimecres 18 fins al diumenge 22 de maig la tretzena edició del Campionat d'Espanya Infantil Femení de Clubs, als pavellons 1 i 3 de la ZEM Rambla del Celler. Hi participen un total de 24 clubs de tot l'Estat espanyol. La final es jugarà el diumenge, a les 12 hores, al Pavelló 3, mentre que el partit pel tercer i quart lloc es jugarà a les 10 hores. Aquesta és la segona vegada que el CV Sant Cugat organitza un estatal infantil, després de fer-ho l'any 2013, on les santcugatenques van ser subcampiones.

Diumenge, després de la final, la Federació Espanyola de Voleibol lliurarà al sénior A del DSV CV Sant Cugat el trofeu que les acredita com a subcampiones de Superlliga 2 d'aquesta temporada 2015-2016. La pròxima campanya jugaran a la màxima categoria estatal, la Superlliga 1.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem