Joan Pahisa i Àlex Trullas, subcampions de Catalunya de boccia a Sant Cugat

El Pavelló 3 ha acollit una nova competició de boccia de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals

El Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler ha acollit el 27è Campionat de Catalunya de Boccia, en el que hi han participat 21 jugadors i jugadores de 8 clubs diferents, aquest dissabte, 27 de maig, al matí. Aquests són el CE Boccia 360, CE Esbonat, Mifas, CE Llars, CE Horitzó 1994, Cepacet, Bocia Teacm i Sports PTB.

El Campionat de Catalunya de Boccia l'ha organitzat la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, amb la col·laboració del club de Sant Cugat Boccia Team, pel que competeix el santcugatenc Àlex Trullas. Trullas ha estat subcampió de Catalunya en la categoria BC4 i l'altra jugador santcugatenc, Joan Pahisa, ha estat subcampió en BC-5. Els primers classificats de cada categoria de la Lliga Catalana són els que han aconseguit la classificació per competir en aquest Campionat de Catalunya, en les categories BC1, BC2, BC3 (Divisió d'Honor i Primera Divisió), BC4 i BC5.

L'acte lliurement de trofeus ha comptat amb la presència d'Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; el santcugatenc Carles Muñoz, president de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, i Liliana Pucci, presidenta del club de Sant Cugat Boccia Team.

Amb aquest Campionat de Catalunya, finalitza la temporada de boccia del calendari català, després de la celebració en diverses jornades de la Lliga Catalana de Boccia.

En els últims anys, Sant Cugat ja ha organitzat, al Pavelló 3, diferents competicions de boccia, com proves catalanes i, fins i tot, competicions internacionals.

Joan Pahisa, als mundials per a persones de talla baixa

Àlex Trullas, amb la samarreta vermella, abans d'entrar en competició. FOTO: Lali Puig

El santcugatenc Joan Pahisa participarà en els seus tercers jocs mundials per a persones de talla baixa, els World Dwarf Games, que se celebraran del 3 al 13 d'agost a Guelph (Canadà). Pahisa prendrà part en les disciplines de natació, tennis de taula, badminton i boccia.

El Campionat de Catalunya de Boccia s'ha celebrat al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. FOTO: Lali Puig
Més informació
 
Comentaris

Destaquem