Sant Cugat, seu de l'europeu de boccia i dels CPISRA World Games

El Campionat d'Europa de Boccia es farà per Setmana Santa del 2017 i els CPISRA World Games, al 2018

Sant Cugat acollirà el Campionat d'Europa de Boccia al 2017 i els CPISRA World Games al 2018. L'europeu de boccia es farà per Setmana Santa del 2017 als pavellons de la ZEM Rambla del Celler. Els CPISRA (Cerebral Palsy International Sports and Recreation Association) World Games encara no tenen una data definida i, segons l'organització, hi participaran prop d'un miler d'esportistes d'una desena d'esports diferents. Aquesta competició internacional de primer nivell es farà a la ZEM Rambla del Celler i també al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat.

La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC), que presideix el santcugatenc Carles Muñoz, ja ha organitzat en els últims anys diferents competicions de primer nivell, com la CPISRA Intercontinental Cup al 2013.

Assemblea internacional a Sant Cugat

La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) va organitzar a Sant Cugat, del 7 al 13 de novembre, l'assemblea general dels organismes esportius internacionals IFCPF (Federació Internacional de Futbol de Paralítics Cerebrals) i CPISRA , a associació internacional esportiva que treballa per al desenvolupament de l'esport adaptat. LA FECPC ja va organitzar aquesta assemblea a Sant Cugat el 2014.

La FECPC treballa des del 2004 per promoure l'esport adaptat a l'àmbit internacional i donar a conèixer també la feina que es duu a terme des de la Federació en l'àmbit local.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem