José Javier Beteta deixarà la presidència de la Penya Madridista de Sant Cugat

Entre els mesos de març i abril, l'entitat té previst convocar eleccions a la presidència

José Javier Beteta deixarà de ser el president de la Penya Madridista de Sant Cugat. Així ho ha comunicat als socis de l'entitat aquest dilluns, 23 de gener, en l'assemblea ordinària de l'entitat, en la que ja fa un any va avançar que deixaria la presidència. Després de dos mandats de 4 anys, ha decidit posar punt final en la seva etapa de directiu a l'entitat santcugatenca. Beteta ja ha pres la decisió de no presentar-se en les pròximes eleccions a la presidència de l'entitat, que està previst que es convoquin entre els mesos de març i abril.

Beteta: "Vull tenir més temps per estar amb la família"

José Javier Beteta ha explicat que no es presentarà a la reelecció "perquè vull tenir més temps per estar amb la família. Són molts anys i totes les entitats requereixen posar-hi moltes hores". Beteta ha afirmat que el seu balanç com a president "és positiu. Estic content de la feina que he fet i de tot el que he pogut fer per aquesta entitat".

Cap directiu seguirà

Beteta no formarà part de la nova junta directiva, però continuarà sent soci i col·laborarà amb l'entitat. Qui tampoc seguirà són els directius de Beteta, que també han decidit no seguir al capdavant de l'entitat. Són Antonio Manuel Rodríguez, vicepresident; Miguel Casao, secretari i tresorer, i els vocals Bernabé González i José González.

No hi ha candidatures

Beteta ha explicat que, de moment, no hi ha cap dels 57 socis que hagi mostrat la seva voluntat de presentar-se a les eleccions. L'encara president de la Penya Madridista de Sant Cugat, que es va fundar l'abril de l'any 2000, ha dit que "si no hi ha cap candidatura, s'haurà de formar una junta gestora i seguir endavant".

José Javier Beteta va ser soci fundador del nou local de la Penya Madridista Sant Cugat, que des del 2008 es troba a la plaça d'En Coll. El santcugatenc sí que seguirà exercint el seu càrrec de vocal de la Coordinadora de Penyes Madridistes de Catalunya.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem