L'equip sub-16 A del Club de Rugby Sant Cugat guanya el Torneig Internacional

L'equip sub-16 A s'ha imposat en la categoria de rendiment, i el sub-16 B, en promoció

L'equip sub-16 A del Club de Rugby Sant Cugat, campió d'Espanya en les últimes dues edicions, s'ha adjudicat el tercer Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat de Rugbi Sub-16 (nascuts entre els anys 2001 i 2202), en la categoria de rendiment. En l'últim i decisiu partit del campionat, el CR Sant Cugat s'ha imposat (5-3) a l'RC Mauguo-Carnon francès, a qui ha capgirat un 0 a 3 advers. En la categoria de rendiment hi han jugat UE Santboiana, RC Mauguo-Carnon (França), RC Sitges, El Salvador Rugby (Valladolid) i CR Sant Cugat. El torneig l'ha organitzat el Club de Rugby Sant Cugat entre aquest dissabte, 3 de juny, a la tarda, i diumenge 4 de juny, al matí, a la ZEM La Guinardera.

L'equip sub-16 B del CR Sant Cugat, campió de promoció

En la categoria de promoció, novetat del torneig, que només s'ha jugat dissabte a la tarda, el títol ha estat per l'equip sub-16 B del CR Sant Cugat, que en la final ha superat (22-5) a l'RC Badalona. Per la seva banda, el sub-14 A del CR Sant Cugat ha guanyat el partit pel tercer i quart lloc al sub-16 C. Entre les dues categories del campionat hi han participat 6 clubs i 9 equips. Xavier Picó, director organitzatiu d'aquest torneig, ha destacat "el nivell competitiu i molt igualat del campionat".

Sentiment de pertinença

Dissabte a la tarda s'ha fet una xerrada entre els entrenadors dels equips participants en el torneig, on el tema de debat ha estat com s'aconsegueix el sentiment de pertinença del jugador envers el club, que el jugador se senti part important del club.

Aquest és un dels actes del 30è aniversari del Club de Rugby Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem