La Penya Blaugrana i l'Escola de Futbol Hristo Stoitchkov presenten la temporada

La PB Sant Cugat ha presentat els 24 equips en competició i l'escola de prebenjamins

La Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stoitchkov ha presentat aquest divendres, 4 de novembre, al vespre, al Camp Municipal de Futbol de Can Magí, els seus 24 equips en competició i l'escola de prebenjamins per aquesta temporada 2016-2017. L'acte, que ha comptat amb uns 250 espectadors, ha estat presidit per Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Bartolomé Paredes, exjugador del FC Barcelona, ara representant de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ); Josep Maria Félez, president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, i Pep Villar, gerent de les Escoles de Futbol Hristo Stoitchkov.

Mira les imatges de la presentació dels 24 equips de la PB Sant Cugat-EF Hristo Stoitchkov

Eloi Rovira: "És una entitat amb caràcter i identitat pròpia"

La PB Sant Cugat-EF Hristo Stoitchkov té 24 equips en competició federada. FOTO: Haidy Blanch

En els parlaments, Eloi Rovira, que va ser jugador i entrenador de la PB Sant Cugat, ha qualificat la PB Sant Cugat com "una entitat amb caràcter i identitat pròpia". Josep Maria Félez ha apuntat que el projecte esportiu en comú entra la PB Sant Cugat i l'EF Hristo Stoitchkov "cada vegada va a més". Bartolomé Paredes ha apuntat que "la tasca que desenvolupa aquesta entitat és impressionant".

Amb 2 equips més

Un dels equips de l'entitat a la presentació. FOTO: Haidy Blanch

Per aquesta campanya, la PB Sant Cugat-EF Hristo Stoitchkov té 2 equips més que l'anterior. Els 24 conjunts d'enguany són: 1 amateur (és 6è amb 13 punts al grup 13è de 4a Catalana), 2 juvenils, 3 cadets, 4 infantils, 6 alevins i 8 benjamins. Per la seva banda, l'escola de prebenjamins compta amb 66 jugadors. En total, l'entitat té 430 jugadors i 32 entrenadors. La temporada passada, la 2015-2016 els dos equips que van assolir l'ascens van ser el cadet A, a Preferent, i el benjamí A, a Primera Divisió.

L'organigrama tècnic

Autoritats i junta directiva de l'entitat a la presentació. FOTO: Haidy Blanch

El director tècnic esportiu de la Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stoitchkov és Antonio Sánchez, i el coordinador, Raimon Recoder. D'altra banda, Paco Pareja és el coordinador esportiu dels equips de futbol 11, Alex Álvarez, dels de futbol 7, i Pau Dezzi, de l'escola de prebenjamins. La novetat en l'estructura tècnica de la PB Sant Cugat-EF Hristo Stoitchkov és la incorporació de Francesc Grau com a responsable de metodologia. Aquesta és l'11a temporada que la PB Sant Cugat i l'EF Hristo Stoitchkov van de la mà i treballen conjuntament en aquest projecte esportiu.

Els reptes esportius del president

En el terreny esportiu, Josep Maria Félez confia que els equips juvenil A (1a Divisió), cadet A (Preferent) i benjamí A (1a Divisió) mantinguin la categoria i que l'aleví A aconsegueixi l'ascens a 1a Divisió.

Molts i diferents actes

Al llarg d'aquesta temporada, la Penya Blaugrana Sant Cugat, que té un miler de socis, organitzarà diferents activitats, com la quarta edició del Torneig Nocturn Mixt de Futbol-7 'Enganxa't als Bons Hàbits (el 29 d'abril), la 7a Festa de la Infància (l'11 de juny), la Festa de Cloenda de la temporada i un acte d'entrega d'insígnies als socis i sòcies de més de 25 anys d'associats a la Penya Blaugrana Sant Cugat.

I el camp al barri de Sant Francesc?

Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, ha assegurat en declaracions al TOT Sant Cugat que el projecte del camp de futbol de gespa artificial (amb unes mides inferiors a un camp de futbol 7) "està redactat". L'execució del projecte, amb diners procedents de la Diputació de Barcelona, es pot fer fins al 2019.

Altres millores que també estan previstes fer en els pròxims anys és la substitució de la gespa artificial i fer algun vestidor més, entre altres. Amb tot, abans d'iniciar aquesta temporada 2016-2017, l'Ajuntament ha canviat la il·luminació del Camp Municipal de Futbol de Can Magí.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem