La Penya Blaugrana Sant Cugat celebra el seu 38è aniversari amb un dinar

L'acte comptarà amb l'assistència del santcugatenc Josep Ramon Vidal-Abarca, directiu del FC Barcelona i de més d'una vintena de penyes barcelonistes

La Penya Blaugrana Sant Cugat celebra aquest diumenge, 12 de novembre, a les 14 hores, el seu 38è aniversari. I ho fa amb un dinar al Restaurant Masia Can Ametller en el qual està previst l'assistència d'unes 120 persones. L'acte comptarà amb la presència, entre altres personalitats, de Josep Ramon Vidal-Abarca, directiu del FC Barcelona; Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Antoni Guil, president de la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona; Francesc Folguera, directiu de la Federació Catalana de Futbol i delegat al Barcelonès; Joan Torrent, exjugador del FC Barcelona i representant de l'Agrupació Barça Jugadors del FC Barcelona, i Josep Maria Félez, president de la Penya Blaugrana Sant Cugat.

En el 38è aniversari de la PB Sant Cugat hi seran presents més d'una vintena de penyes. Aquestes són: PB Anguera, PB Bellaterra, PB Sant Andreu de la Barca, PB Vallès de Sabadell, PB Montmeló, PB Solera de Calella, PB El Papiol, PB Ramon Llorens de Rubí, PB Alba del Vallès, PB Poble Nou de Sabadell, PB Navarcles, PB El Repartidor de L'Hospitalet, PB El Racó, PB 1900 de Terrassa, PB Penya Vallirana i PB Penya Figaró-Montmany, PB Cervelló, PB Mollet del Vallès, PB Jove de Cerdanyola, PB Calderina, PB La Pulga de Castelldefels, PB Parets del Vallès i PB Granollers.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem