La Penya Madridista Sant Cugat té nou president

Aquest 2020, l'entitat celebrarà el seu vintè aniversari amb un acte central, un sopar, el 17 d'abril

Després de ser-ho en dues etapes anteriors més, José Javier Beteta Guzmán torna a ser el president de la Penya Madridista Sant Cugat, en substitució de Gonzalo Serrano. Beteta, que sempre ha format part de la junta directiva de l'entitat amb diferents responsabilitats, en serà el president els pròxims quatre anys. La seva ha estat l'única candidatura que s'ha presentat en les eleccions a la presidència. "Estic molt il·lusionat perquè aquest 2020 la penya fa vint anys de la seva fundació i perquè, per primera vegada, des de fa un parell anys, l'economia de l'entitat està molt bé. S'ha fet una bona gestió", ha explicat Beteta, que va ser nomenat president el 12 de desembre.

Més info: José Javier Beteta deixarà la presidència de la Penya Madridista de Sant Cugat

Més info: José Javier Beteta, nou president de la Penya Madridista de Sant Cugat

El nou cos directiu

La resta de directius de la nova junta directiva de la Penya Madridista Sant Cugat, amb una cinquantena de socis, són: Francisco Manuel Pintado (vicepresident); Laurent Chapalain (secretari); Alberto Soto (tresorer), i els vocals José Juan Forment, Joaquín Gallardo, Andrés Suárez, José González i Gonzalo Serrano, fins ara president. La Penya Madridista Sant Cugat és vocal de la Coordinadora de Penyes del Real Madrid CF.

L'acte central del 20è aniversari, un sopar amb 200 persones

L'acte central del 20è aniversari de la Penya Madridista Sant Cugat es farà el divendres 17 d'abril, amb un sopar al restaurant Casa Fuster Masia Sant Cugat on s'espera la presència de 200 persones, entre els quals cal destacar la figura d'un representant del Real Madrid CF.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem