La Penya Madridista Sant Cugat celebra el seu 18è aniversari

Al dinar hi han assistit representants de 5 penyes: La Octava de Terrassa, La Quinta del Buitre de Terrassa, Bellvitge, Olesa i Sant Vicenç dels Horts

La Penya Madridista Sant Cugat ha celebrat, amb un dinar al seu local social, el seu 18è aniversari. L'acte ha comptat amb socis de l'entitat i representants de 5 penyes: Peña Madridista La Octava de Terrassa, Peña Madridista La Quinta del Buitre de Terrassa, Peña Madridista de Bellvitge, Peña Madridista Olesa i Peña Madridista Sant Vicenç dels Horts. Durant la celebració, la Penya Madridista Sant Cugat ha descobert una gran imatge de l'estadi del Real Madrid, el Santiago Bernabéu. També hi ha assistit el músic Raül Pulido.

L'acte, amb una cinquantena de persones, ha estat presidit per Carlos García Romero, president de la Coordinadora de Penyes Madridistes de Catalunya, i Gonzalo Serrano, president de la Penya Madridista Sant Cugat, que en l'actualitat té uns 60 socis.

En els parlaments, Gonzalo Serrano, president de la Penya Madridista Sant Cugat, ha explicat que "el que som avui ha de seguir creixent. Des de l'entitat volem que el madridisme que hi ha a Sant Cugat segueixi creixent".

El president de la Penya Madridista de Sant Cugat, Gonzalo Serrano, amb la samarreta del Real Madrid. FOTO: Lali Álvarez

Més informació
 
Comentaris

Destaquem