S'obren les inscripcions del 5è Campus Gemma Mengual de natació artística

L'stage, obert a tothom, se celebrarà, un any més, al Club Esportiu Valldoreix, del 2 al 13 de juliol

Per primera vegada en les cinc edicions del Campus Gemma Mengual de natació artística, enguany serà de dues setmanes (fins ara era d'una), i per segon any consecutiu, el campus serà de jornada completa, de 8 a 17.30 hores. L'stage, obert a tothom, està adreçat a noies que tinguin més de 8 anys i que, com a mínim, tinguin nocions bàsiques de natació artística. El campus se celebrarà, un any més, al Club Esportiu Valldoreix, del 2 al 13 de juliol, i les inscripcions ja es poden formalitzar.

El campus ofereix diferents tècniques com la dansa, l'expressió, figures i remades. També hi haurà tallers d'entrades, costura, pentinats i maquillatge i exhibicions.

Mengual: "L'objectiu és que les noies aprenguin divertint-se"

Roger Badia, Bernat Gisbert, Gemma Mengual i Joan Carles Pradell en la presentació del 5è Campus Gemma Mengual. FOTO: Àlex López Puig

Gemma Mengual ha explicat que "l'última edició del campus va ser un èxit. Vam oferir més serveis, com la interpretació, col·locació, estiraments i tallers. Les noies van aprendre coses diferents. El principal objectiu del campus és que les noies aprenguin divertint-se".

Gemma Mengual comptarà amb un equip d'entrenadores i entrenadors de primer nivell, com Mònica Boneu, Ceci Jiménez, Gisela Moron, Pau Ribes i Georgina Esquerdo.

L'acte de presentació del 5è Campus Gemma Mengual s'ha fet aquest dimarts, 10 d'abril, al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat. A banda de la presència de la millor nedadora espanyola de tots els temps, també hi han participat Ramon Terrassa, director del CAR; Bernat Gisbert, vocal d'Esports de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix; Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix, i Roger Badia, gerent de Barcelona Total Tennis (BTT), empresa responsable de la gestió esportiva del CE Valldoreix.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem