Sant Cugat acomiada, avui, l'artista Grau-Garriga

La família i la ciutat natal de l'artista l'acomiaden al claustre del Monestir a partir de les 19 hores

Grau-Garriga serà homenatjat aquest dimecres a la seva ciutat natal, Sant Cugat, en un acte obert a tothom i organitzat per la seva família, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la ciutat. L'acte en record de l'artista, desaparegut el passat 29 d’agost a l’edat de 82 anys a França, se celebrarà al Claustre del Monestir, a les 19 hores. A l'homenatge, a part dels representants de la família, intervindran amics de l'artista com el crític d'art Arnau Puig i el cantautor Paco Ibáñez.

Mostra Grau-Garriga. Tèxtil
Coincidint amb l'acte d'homenatge, s'inaugurarà la mostra Grau-Garriga. Tèxtil a la Casa Aymat. Una exposició composada per una vintena d’obres seleccionades pel galerista Josep Canals corresponents a diferents etapes de la vida de l’artista. Les creacions que conformen l’exposició són tapissos i pintures, desenvolupades per Grau-Garriga durant els anys vuitanta i fins ara, tenint el tèxtil com a element bàsic. L'exposició es podrà veure fins l'11 de desembre.

Paral·lelament a l’exposició del Museu del Tapís, com a part de la mostra s’exhibiran tres grans obres de l’artista a la Sala Capitular del Museu de Sant Cugat – Claustre del Monestir (la mostra d’aquestes tres obres es podrà visitar fins al 9 d’octubre).

Grau-Garriga. Tèxtil està patrocinada per l’Obra Social de Caixa Penedès amb la col·laboració del Museu de Sant Cugat i Canals Galeria d’Art i després de passar per Sant Cugat, seguirà a altres ciutats catalanes.

L'acte d'homenatge, així com la inauguració d'ambdues exposicions, comptarà amb la presència del conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell, l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, el president de Caixa Penedès, Ricard Pagès, i el galerista Josep Canals, entre d’altres personalitats.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem