ERC-MES vol garantir "la transparència i comptes clars" de Promusa

La formació considera que els veïns de Sant Cugat haurien de formar part del consell d'administració de l'empresa municipal

Amb l'objectiu de "garantir la transparència i uns comptes clars", ERC-MES considera que el consell d'administració de Promusa hauria d'incloure veïns de Sant Cugat, a banda dels partits polítics del consistori. Així mateix, el partit creu que les meses de contractació de l'empresa municipal d'habitatge també haurien de comptar amb la participació de l'oposició, com ja passa a les de l'Ajuntament. "El mecanisme de funcionament d’aquestes meses en l’empresa pública ha de ser el mateix que el de l’administració", apunten.

L'objectiu d'Esquerra és que "el nou consell d’administració de Promusa, pendent de constituir, tingui presència dels veïns i veïnes i que reflecteixi l’actual joc de majories del ple, on CiU ja no té majoria absoluta".

Aquesta proposta d'ERC-MES arriba dies després de l'entrada de la Guàrdia Civil a les oficines de Promusa, en el marc de la investigació sobre el pressumpte finançament irregular de CDC. "Davant del trist episodi que es va viure fa uns dies a Sant Cugat, el grup municipal ha reclamat explicacions sobre totes les adjudicacions a Teyco. La millor manera de combatre la corrupció és donar explicacions a la ciutadania", assenyala en un comunicat la formació d'esquerres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem