Puig repeteix com a president de l'EMD de Valldoreix

El candidat de CiU-Actuem ha obtingut 1.113 vots

El candidat de CiU-Actuem i actual president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, repeteix com a president del territori valldoreixenc. Puig ha aconseguit 1.113 vots (32,91%) d'un total de 3.309 vots emesos. Tot i això i en comparació a les darreres eleccions la candidatura ha perdut 3.370 vots entre 2011 i 2015.

En segona posició ha quedat Nöel Climent de Valldoreix Decideix (ERC-MES, ICV-EUiA i Procés Constituent), amb 776 vots (22,95%). En tercera posició, Jaume Santmartí, el candidat de Gent per Valldoreix ha obtingut 587 vots (17,36%). En paral·lel, Francesc Cardoner de M'agrada Valldoreix ha aconseguit 335 vots (9,91%). En cinquè lloc, el candidat de Ciutadans, Roberto Torrecilla ha obtingut 278 vots (8,22%) i Josep Maria Canals, candidat del PP i actual vocal a l'EMD, ha obtingut 225 vots (6,65%).

Pel que fa a les votacions a de les vocalies, CiU aportarà quatre regidors, seguit de la CUP-CAV, amb dos; ERC-MES, amb un representant i finalment Ciutadans que aporta també un vocal. La nova representació a l'EMD de Valldoreix contrasta amb la de la darrera candidatura quan CiU va aconseguir 6 vocalies, seguit d'ICV-EUiA amb 1 i el PP amb 1.

La reacció del president

El candidat de CiU-Actuem, tot i la pèrdua de dos vocals, ha valorat els resultats. I, en aquest sentit, Puig ha celebrat que els valldoreixencs hagin renovat la confiança en la candidatura que ell ha encapçalat perquè “no teníem clar guanyar la presidència perquè hi havia molts aspirants i no vèiem clar què és el que passaria”. Però tot i això, i vists els resultats de CiU a Barcelona o a Catalunya, “els resultats de Valldoreix són bons”.

Josep Puig ha explicat que ara té moltes decisions a prendre, però concreta que aposta per “una política propera al ciutadà i, sobretot, transparent, i tenint sempre present l'opinió dels ciutadans”. Puig també demana a partir d'ara un “tracte net, i no volem estar patint la campanya de desprestigi que hem patit aquests darrers anys, amb falta de coherència i plena d'atacs personals.”

Més informació
 
Comentaris

Destaquem