Un veí exigeix a Conesa que parli en castellà al ple

Durant el torn de la ciutadania, diferents veïns han assistit a la sala de plens per demanar bilingüisme a les administracions, casualment coincidint amb la temàtica d'una moció de Cs i PP

Un veí de Sant Cugat, habitual al torn del públic previ al ple municipal, ha exigit a l'alcaldessa Mercè Conesa que li parlés en castellà. Ho ha fet després que tres persones més intervinguessin per demanar bilingüisme a les administracions, casualment tres intervencions que han coincidit en el mateix ple que PP i Cs presentaven una moció per demanar "bilingüisme real a les administracions públiques". Conesa no ha accedit a la petició: "La meva llengua és el català i em consta que vostè m'entén".

El conflicte no s'ha acabat aquí i ha continuat quan s'ha discutit la moció presentada per Cs i PP, amb 4 i un regidor respectivament. El text no ha tirat endavant perquè no ha tingut l'aprovació de cap més grup del consistori i Conesa ha acabat la discusió del punt recriminat l'actitud dels dos grups proposants. "Avui un ciutadà ha estat qui m'ha exigit que parli en castellà per mocions com les seves, no anem, bé, no han entès res, no els hi deixarem fer". 

Les imatges del ple 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem