5 mocions aprovades, 2 retirades 1 rebutjada i 2 institucionals

El ple s'ha celebrat aquest dillusn 23 de maig

El Ple d'aquest dilluns, 23 de maig, ha aprovat 5 mocions. El primer dels textos que ha aprovat el plenari ha estat crear una comissió informativa sobre la modificació del PGM de Valldoreix, una moció que no es preveia discutida però que ha tingut aprovació de tots els grups municipals. Amb l'aprovació aquesta moció, Convergència ha retirat la proposta que presentava sobre el mateix tema, ja que l'oposició ha acceptat les esmenes del grup municipal de l'equip de govern.



El Ple també ha aprovat una moció per rebaixar l'IVA de diferents productes d'higiene, una moció per garantir drets del col·lectiu de LGTBI+, a més d'una altra moció per fomentar la creació d'un viver municipal de cooperatives i economia social. I un altra text per lluitar contra la pobresa energètica.


El grup del PSC ha retirat una moció per la potenciació de la participació de les associacions de veïns als Consells i òrgans de participació existents a l'Ajuntament.



La moció de suport a la llibertat lingüística a les administracions públiques i en favor del bilingüisme ha estat la més polèmica ha estat la del PP i Cs, i finalment no s'ha aprovat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem