Sant Cugat fa un pas més per la construcció de la nova Biblioteca Central

A priori, l'edifici on actualment hi ha la biblioteca central serà un equipament cultural i es preveu que a final de mandat el nou equipament estigui gairebé enllestit

El Ple de Sant Cugat ha donat llum verda a una modificació urbanística per tal que es pugui ubicar la nova Biblioteca Central al parc de Ramon Barnils. Aquesta modificació és necessària per a destinar aquests terrenys a equipaments municipals, ja que actualment estan qualificats de zona verda. La nova instal·lació tindrà 4.200 mentres quadrats.



El nou edifici es construirà on actualment hi ha unes cases i un pàrquing de sorra improvisat. En un principi en aquest emplaçament s'havia d'aixecar la 12a escola, que finalment s'ha ubicat a Volpelleres. Està previst que les cases desapareguin i allà s'ubiqui el nou equipament municipal, que respondrà a les necessitats actuals de la ciutat i de la població, tal com va aprovar en l'anterior mandat per unanimitat. La voluntat és dotar de més espais i capacitat per als santcugatencs així com uns horaris més flexibles, entre d'altres. 


Actualment a Sant Cugat hi ha tres biblioteques públiques, la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, la Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona i la nova biblioteca Miquel Batllori, ubicada a Volpelleres. 

Mireu les imatges del Ple de desembre. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem