Conesa assegura que el 'botellón' de Can Solà no ve de la zona hermètica de Sabadell

Aquest primer cap de setmana d'octubre l'Ajuntament ha tallat l'anomenat "callejón" per evitar el "botellón" a la zona de Can Solà

L'alcaldessa, Mercè Conesa, s'ha refermat en la lluita del consistori per eradicar el botellón a la zona de Can Solà, i també a la resta del municipi. Després que aquest primer cap de setmana d'octubre l'Ajuntament hagi tallat l'anomenat "callejón" per evitar el botellón a la zona de Can Solà, Conesa ha negat que la zona de Can Solà s'estigui convertint en un relleu de la Zona Hermètica de Sabadell. "Des del 2013 que controlem aquest fenomen a Can Solà i les dades que tenim són les mateixes, si vinguessin de Sabadell hauríem triplicat les dades", Ha afiramt Conesa.



Tant Conesa, com al tinent d'alcalde de Seguretat, Cristian Paraira, han coincidit que el que no es vol és acabar amb el botellón a Can Solà i canviar-lo a un altre lloc, sinó que aquesta pràctica no es faci en cap altre lloc. De fet, aquest mateix cap de setmana, alguns veïns han detectat que la pràctica s'ha desplaçat fins a la zona del Col·legi Europa o al parc de la Pollancreda, on també és habitual que hi hagi joves bevent alcohol al carrer. En aquest sentit, Conesa també ha explicat que a Can Matas, a la carretera de Rubí o a Valldoreix també hi ha indrets on es practica el botellón.



Des del 2012 fins al 2016, la Policia Local ha interposat a Sant Cugat un total de 577 denúncies per botellón, 336 de les quals han estat a Can Solà.

Veus en contra de tallar el carrer

Algusn veïns del barri de Sant Francesc-Monestir no estan d'acord amb aquesta decisió. Tal com expliquen a través de la pàgina web del barri, aquests consideren que el dispositiu "no és sostenible en el temps mantenir a la policia vigilant a la zona. Creiem que era necessari un debat amb les parts implicades, ja que és difícil trobar solucions que satisfacin a tothom anant per la directa".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem