Sant Cugat subvencionarà l'IBI de les llars amb menys recursos

L’Ajuntament destina 125.000€ per cobrir les sol·licituds, que s’atendran per ordre cronològic d’arribada

Sant Cugat subvencionarà l'Impost de Béns Immobles (IBI) de les llars amb menys recursos. Així, l'Ajuntament atorgarà ajudes entre el 20% i el 66% de l'IBI a les llars amb pocs recursos econòmics, com a màxim l'ajut per pagar aquest impost serà de 250 euros i el consistori destina en total 125.000€ per cobrir les sol·licituds, que s'atendran per ordre cronològic d'arribada. Cal recordar que ja existeixen ajuts per a majors de 65 anys, famílies nombroses i monoparentals.

Les sol·licituds per obtenir aquest ajut social s’han de presentar a l’Ofincia d'Atenció Ciutadana (OAC) entre el 2 i el 30 de novembre. Els ciutadans que visquin de lloguer en un immoble i que per contracte hagin de pagar l’IBI, també podran sol·licitar-lo. Es pot consultar tota la documentació que cal portar al web www.santcugat.cat/ajuts-ibi.

Aquesta és una de les propostes de l'acord pressupostari entre el govern i ERC-MES. 

Condicions per accedir a l'ajut: 

1-Ingressos de la unitat de convivència: no poden superar en 3,5 vegades l’Indicador de Renda de Suficiència de Catalunya (IRSC).


2-Nombre de persones que formen part de la unitat de convivència: es valorarà fins a un màxim de 4 persones que formin part d’aquesta unitat.


3-Valor cadastral de l’Immoble: pot ser, com a màxim, de 250.000 euros.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem