L'EMD de Valldoreix entra a formar part del consell d’administració de Promusa

La nova junta també inclou dos experts en habitatge

La promotora immobiliària municipal Promusa ha donat llum verda al nou consell d’administració que inclou com a novetat l’entrada de l’EMD de Valldoreix i de dos experts en habitatge. D'aquesta manera la junta general d’accionistes ha triat els càrrecs coincidint amb la renovació del ple municipal d'aquest dilluns, 19 d'octubre. Tot i això, la renovació de càrrecs s'ha fet amb els vots favorables dels 21 regidors que van participar a la reunió del nou consell. Per designació de l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa i per primer cop s’ha autoritzat l'entrada a un representant de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix i de dos experts en habitatge.

Així Valldoreix estarà representat pel president de l’EMD, Josep Puig; i a més s’hi afegeixen el director de l’Agència Catalana de l’Habitatge, Jaume Fornt; i l’expert en matèria d’habitatge, Francesc Sutrias. Conesa, continua sent la presidenta del consell d’administració, mentre que els altres nous consellers designats per Conesa són el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Mobilitat i Habitatge, Damià Calvet; la tinenta d’alcalde Benestar i Ciutadania, Susanna Pellicer; i el tinent d’alcalde d’Economia, Empresa, Ocupació i Recursos Humans, Carles Brugarolas. En representació de la Federació d’Associacions de Veïns, Guillermo Gallego, repeteix en el càrrec. El gerent de Promusa, Lluís Hosta, seguirà sent el secretari del consell d’administració.

Els altres integrants del consell d’administració de Promusa proposats pels grups municipals són la regidora de Comerç, Mayte Pérez (CiU); Julià Mestieri (CUP-PA); Gemma Vivancos (C’s); Oriol Cisteró (ERC-MES); Juan Barba (ICV-EUiA); Alexis Garrido (PSC); i Daniel Sarrias (PP).

Mira les millors imatges del Ple Municipal d'aquest dilluns, 19 d'octubre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem