L'equip del Viaró es torna a classificar per la final mundial de First Lego League

És una competició internacional de robòtica i tecnologia que aplega alumnes d'arreu del món que han de dissenyar i programar robots amb Lego

L'equip Ypsilon integrat per alumnes del Col·legi Viaró competirà en la final mundial de la First Lego League que se celebrarà als Estats Units. Els estudiants de l'escola de Sant Cugat repeteixen l'èxit de l'any passat, quan ja van ser presents a la final mundial d'aquest certamen de robòtica i tecnologia i es van endur un dels premis.

El grup d'estudiants santcugatenc s'ha classificat per la final internacional aquest dissabte 18 de març, a Logronyo, durant la competició estatal de la First Lego League, on van participar 51 equips. L'equip del Viaró es va emportar un dels tercers premis, el que li ha valgut per classificar-se per la final de robòtica a Saint Louis (Estats Units) del 26 al 29 d'abril.

Per accedir a la competició espanyola, l'equip del Viaró, entrenat pel professor del centre Oriol Grèvol, va guanyar el Premi al Comportament del Robot i també el 1r Premi al Guanyador en el certamen de l'àmbit de Barcelona.

L'objectiu de la competició és promoure l'interès per la ciència i s'insta als joves a què dissenyin, construeixin i programin robots utilitzant la tecnologia Lego Mindstorms.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem