Sant Jordi, el pressupost municipal i el Junior FC, notícies destacades de la setmana

Repàs a les notícies que han marcat l'actualitat de Sant Cugat durant aquesta setmana

El municipi ha recuperat l'ambient festiu de Sant Jordi, després de 2 anys sense poder-se celebrar amb les entitats a causa de la pandèmia, durant aquesta setmana. D'altra banda, l'equip de govern va donar llum verda al pressupost municipal d'aquest any durant el ple municipal, en una setmana en la qual el Junior FC ha assolit una medalla de bronze històrica en l'EHL.

Així doncs, la medalla de bronze del Junior FC era la notícia destacada del dilluns 18 d'abril, un dilluns en el qual els carrers del municipi tornaven a acollir les tradicionals caramelles de Pasqua.

Més info: Sant Cugat viu les tradicionals caramelles de Pasqua

Pel que fa al dimarts, l'alt nivell socioeconòmic de 3 barris de Sant Cugat era l'obertura del dia, un dimarts en el qual se celebrava el ple municipal amb l'aprovació del pressupost municipal i amb polèmica per l'aplicació de la Zona de Baixes Emissions a Sant Cugat.

Més info: El pressupost del 2022 i l'aplicació de la Zona de Baixes Emissions centren el ple d'abril

El fi de l'obligatorietat de la mascareta era la notícia destacada del dimecres, un dimecres en el qual l'Ajuntament presentava un servei de passejades en tricicle adaptat a gent gran de Sant Cugat i en el qual anunciàvem que l'Ajuntament comptarà amb un nou Pla Director de Cooperació al Desenvolupament, Pau i Drets Humans.

Més info: Voluntaris ofereixen passejades en tricicle adaptat a gent gran de Sant Cugat

De cara el dijous, presentàvem les diferents activitats per Sant Jordi del municipi, a més dels llibres publicats per autors santcugatencs en aquest últim any. A més, coneixíem les dates de Festa Major, que enguany s'allargarà durant 6 dies.

Més info: Aquestes són les dates de la Festa Major Sant Cugat 2022, on torna el concurs d'arrossos

Ja el divendres, l'entrevista a Pablo Giménez, del Celler de Llibres, era la notícia d'obertura del dia, un divendres en el qual explicàvem que l'Oficina Antifrau investiga presumptes irregularitats a l'EMD de Valldoreix i en el qual el municipi era escenari de TinderCat: Operació Sant Jordi.

Més info: FOTOS: Sant Cugat acull centenars de joves en el primer TinderCat presencial

Finalment, Sant Jordi ha estat el gran protagonista del dissabte 23 d'abril, un dissabte en el qual la pluja no va impedir celebrar el retorn de la normalitat, sense restriccions i amb una trentena d'activitats. La santcugatenca Empar Moliner va ser l'autora més venuda a Catalunya amb la seva novel·la Benvolguda.

Més info: FOTOS: Sant Cugat venç la pluja i recupera el Sant Jordi

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem