Tallen diversos corriols als camps de la Torre Negra

Aquesta setmana diferents caminants han observat com es llauraven els camps de la Torre Negra i es tapaven els camins

El propietari d'un dels terrenys de la zona de Torre Negra ha decidit llaurar als camps i amb els treballs aprofitar i tapar els corriols que s'han anat formant pels voltants de la zona del Pi d'en Xandri, a mesura que hi han anat passant els caminants. Així, ho ha pogut observar el TOT i alguns caminants que freqüenten la zona. 

Malgrat el que pugui semblar, aquesta pràctica és totalment lícita perquè el propietari pot tancar els camins que cregui convenient si aquests no són de servitud de pas. És el cas d'aquests camins que ara han estat llaurats i tapats per aquest propietari,  que segons han informat fons municipals és Nuñez i Navarro. 

El cas del caminet de l'Avenç

Un dels camins barrats FOTO: Artur Ribera

Fa dos anys ja va passar un cas similar a Sant Cugat, el propietari dels terrenys per on passava el caminet que anava des del carrer de Crist de Llaceres fins a l'escola Avenç, i per on passaven nombrosos nens, va decidir tapar aquest pas per plantar-hi cultius. L'Ajuntament va obrir per l'altre costat un camí i construir un pont per sobre uns terrenys que eren de titularitat pública així és va tancar la polèmica. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem