Més de dos milions d'euros per millorar voreres i arreglar la riera de Saladrigues

El Ple municipal ha d'aprovar una modificació pressupostària de més de dos milions, que és possible per l'augment de les previsions de recaptació d'IBI

L'equip de govern proposarà al Ple municipal una modificació pressupostària que té per objectiu destinar més de dos milions d'euros per a la millora de voreres i, també, per resoldre el mal estat de la riera de Saladrigues. Concretament, seran uns 2,3 milions d'euros. El Ple haurà d'aprovar aquest dilluns, dia 19 d'octubre, si tira endavant la proposta.

Una part d'aquests diners aniran a parar a la millora de les voreres i de l'accessibilitat de la zona de l'Eixample Sud. La resta es destinarien a la riera de Saladrigues per arreglar els problemes de sortida d'aigües residuals que té, tal com es van comprometre's tots els partits en el darrer Ple municipal.

La modificació pressupostària es basa en un augment de les previsions inicials d’ingressos al padró de l’impost de béns immobles urbans (IBI) de més de dos milions d'euros, cosa que permetria a l'Ajuntament demana crèdits extraordinaris i suplements de crèdit.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem