#tenimunproblema

Les xarxes socials són una via fàcil i ràpida d’escapament personal, social i ideològic, allà on pots expressar allò que et passa pel cap en un moment determinat

Si t’estàs prenent un cafè a una terrassa amb sol (ara que sembla que la primavera comença a arribar) o gaudint d’un sopar amb amics diràs que són #petitsplaers de vida. Si dónes la benvinguda a algú al twitter, li diràs #gentquecaualtwitter. També pots parlar d’esdeveniments puntuals, com la #StCugatFM, el #carnavalStC, les #gitanes12 o de l’activitat que fas en aquell moment (anar a una obra de teatre a @LaUnioSC, per exemple) Pots comentar també programes de ràdio o televisió parlant de #KMM, #sotaterra, #lariera o explicar #labestiesa de la setmana a la gent de @ElGuirigall de @cugatcat.

Fins aquí tot fàcil o com diria un amic meu, tertúlies de “ji ji”, “ja ja”. Les converses del twitter es comencen a posar interessants quan el PP o les Noves Generacions de Sant Cugat deixen anar una declaració sense cap ni peus, que els diràs #veteatupueblo. O un “anticuler” deixa anar “negro de mierda” i tu li contestaràs #ànimsAbidal!

Si estàs emprenyat amb Espanya i “et cagues” amb ells, pots demanar la #independènciaJA, expressant que #tenimpressa o avançar-te als esdeveniments tot proclamant que ja som #CatalunyaNewCountry. Però el més important de tot plegat no es troba a twitter! Es troba al carrer, amb la gent, amb les ganes de treballar i lluitar. Sí, vull dir que han aflorat molts independentistes a través de la xarxa social, cosa que està molt bé però el que cal és no quedar-se només twittejant de tant en tant sinó moure’s per la independència. Si realment #tenimunproblema amb Espanya no ho solucionarem fent “trending topics” cada dia, sinó que trobarem la solució a totes i cada una de les activitats, manifestacions, actes i reunions per treballar continguts i així convèncer cada vegada a més gent.

Hem d’explicar arreu que #tenimlasolució!

Segueix a @bernatpicornell al twitter.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem