La Unió Esportiva Sant Cugat de tennis de taula baixa a Segona Nacional

L'equip santcugatenc, però, ja pensa a recuperar la categoria la pròxima temporada

Després de moltes temporades a la categoria de bronze del tennis de taula estatal (14 de les últimes 16), el primer equip de la Unió Esportiva Sant Cugat ha descendit a 2a Nacional, aquest divendres, 21 d'abril, a la nit. La victòria del primer dels 4 partits que ha de jugar entre divendres i diumenge el CD TM Temegueste, 9è classificat, ara amb 16 punts, ha provocat el descens matemàtic de la UE Sant Cugat, 10è i antepenúltim amb 12 punts, en la 22a i última jornada de lliga. El conjunt de Tenerife ha guanyat (2-4) a les instal·lacions del CEET Esparreguera, 7è a la taula.

El CD TM Temegueste només necessitava una victòria en aquests 4 partits per assegurar-se la permanència, que ja ha assolit. Aquest equip té a les seves files el millor jugador de la lliga, l'andalús Antonio Emilio García, que ha guanyat tots els partits que ha jugat.

El conjunt de Tenerife, primer equip en plaça de salvació, encara ha de jugar 3 partits de lliga més. Dissabte, a les instal·lacions de l' Olesa (6è) i el Falcons (8è), i diumenge al matí (11 hores) amb la UE Sant Cugat, a la sala de tennis de taula del Pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler.

6 victòries per 15 derrotes, el balanç en la lliga

El balanç de la UE Sant Cugat a la lliga del grup 3 de 1a Nacional ha estat de 6 victòries per 15 derrotes. A la classificació, per darrere dels santcugatencs només hi ha 2 equips, la Universidad de la Laguna TM (10 punts) i el CD Dedalos TM (8 punts), també descendits. Dels 8 equips catalans al campionat (amb un total de 12 conjunts), la UE Sant Cugat és l'únic català que descendeix.

Josep Anton: "L'objectiu és tornar a pujar"

Josep Anton, palista del primer equip de la UE Sant Cugat, ha fet un balanç negatiu del campionat. "L'objectiu era la permanència perquè amb l'equip que tenim era un objectiu perfectament assumible. Situacions personals de jugadors, com lesions i malalties, o partits que teníem guanyats i hem acabat perdent, han marcat el desenllaç a la lliga".

Però aquest equip, integrat per dos jugadors de la casa, Josep Anton i Enric Bosch, ja pensa a tornar a jugar a la categoria que els correspon, la 1a Nacional. "L'objectiu de la pròxima temporada és pujar, tot i que cada vegada les lligues són més fortes", ha explicat Anton.

Sergi Martínez, baixa

Josep Anton i Enric Bosch seguiran, una temporada més, defensant la UE Sant Cugat. Qui no ho farà serà Sergi Martínez, jugador que s'ha estrenat enguany al club després de jugar al club Falcons de Sabadell, i que no ha convençut al club per la seva irregularitat a l'hora de jugar partits. D'altra banda, José Martín, que aquesta campanya també s'ha estrenat amb la UE Sant Cugat, procedent del CETT Esparreguera, compta amb la confiança del club i tot fa pensar que seguirà.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem