Temporada difícil per al Sant Cugat Futbol Club, amb molts canvis en la seva lliga

Els vermell-i-negres s'hauran de veure les cares amb els 5 equips que han descendit de 3a Divisió i amb 4 conjunts que han pujat a 1a Catalana

El primer equip masculí del Sant Cugat Futbol Club, que per segona temporada consecutiva jugarà en el grup 1 de Primera Catalana, li espera una temporada molt difícil, amb molts canvis en el seu grup. Dels 18 equips, 10 són nous. Haurà d'enfrontar-se als 5 equips que han descendit de 3a Divisió (grup 5), i a 4 conjunts que han pujat a 1a Catalana després d'adjudicar-se la lliga en la 2a Catalana. Els 5 equips que han perdut la categoria de 3a Divisió són el CE Sabadell FC B, el CE Júpiter, l'AEM Manlleu, la Montañesa CF i la UE La Jonquera. Per la seva banda, els 4 conjunts campions de 2a Catalana són el CE Banyoles (grup 1), la Fundació Esportiva Grama (grup 2), el Can Vidalet CF (grup 3) i el Cardedeu FC (grup 4). Un altre equip que ha pujat a 1a Catalana és la UE Castellar, subcampió de lliga al grup 4 de 2a Catalana.

Respecte a la temporada passada, la 2016-2017, només repeteixen 8 equips en el grup 1. Són UE Llagostera B, CE Manresa, UEC Vic, UE San Juan Atlétic de Montcada, Lloret CF, UE Mollet CF, CE Farners i Sant Cugat FC.

Debut al camp de l'AEC Manlleu

El nou Sant Cugat FC de Lluís Macià s'estrenarà a la lliga al camp de l'AEC Manlleu, un dels 5 conjunts descendits de 3a Divisió, el cap de setmana del 2 i 3 de setembre. El primer partit dels vermell-i-negres a la ZEM Jaume Tubau serà en la segona jornada del campionat, el 9 o 10 de setembre, contra la UE Mollet CF. Després de 34 jornades de lliga, els santcugatencs tancaran la competició al camp del CE Júpiter.

El Sant Cugat FC militarà, per segona temporada consecutiva a 1a Catalana, després d'assegurar-se matemàticament la permanència en l'última jornada de lliga, amb una victòria (0-2) al camp de la UE Llagostera B. L'equip entrenat llavors per José Alcaraz va tancar la temporada 2016-2017 en la 12a posició de 18 equips, amb 40 punts, i un balanç de 9 victòries, 13 empats i 12 derrotes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem