El Sant Cugat Esport FC canvia el seu nom i passa a dir-se Sant Cugat Futbol Club

Així ho han comunicat la Secretaria General de l'Esport i la Federació Catalana de Futbol al club vermell-i-negre

Ja és oficial. El Sant Cugat Esport Futbol Club passa a anomenar-se Sant Cugat Futbol Club. Així ho han comunicat la Secretaria General de l'Esport i la Federació Catalana de Futbol al club vermell-i-negre, aquest dijous, 9 de juny. Cal recordar que en l'última assemblea ordinària de l'entitat, que es va celebrar el 2 de desembre a la Casa de Cultura, la junta directiva va presentar aquesta proposta a l'assemblea, que els socis van aprovar, per unanimitat, en un dels punts de l'ordre del dia.

En declaracions al TOT Sant Cugat, el president del Sant Cugat FC, Llorenç Santasusagna, ha assegurat que "Sant Cugat FC és el millor nom que pot tenir el club. El nom de Sant Cugat Esport FC l'únic que feia era confondre. Hi havia qui es pensava que eren dos clubs diferents i qualsevol club s'hagués pogut inscriure amb el nom de Sant Cugat".

5 noms en 101 anys d'història

El primer nom que va tenir aquesta entitat esportiva local va ser Sant Cugat Esports FC (1916-1935); després Pins del Vallès FC (1936-1939); posteriorment CD Sant Cugat (1940-1997), i des de 1998, Sant Cugat Esport FC. Ara, el club informarà d'aquest canvi de nom a les institucions, se substituirà l'actual escut del club per un altre i s'haurà de pintar de nou el nou nom del club a les graderies de la ZEM Jaume Tubau.

El Sant Cugat FC, pregoner de la Festa Major

El Sant Cugat canviarà l'escut del club. FOTO: Lali Puig

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha escollit el Sant Cugat FC perquè sigui el pregoner de la festa major de la ciutat. Aquest dilluns, 12 de juny, a les 19 hores, al Celler Modernista, Conesa presentarà el programa de la Festa Major 2017, que tindrà lloc del 28 de juny al 2 de juliol. Llorenç Santasusagna també presidirà l'acte.

Es crearà una fundació

La junta directiva del Sant Cugat FC, està treballant per crear una fundació, que englobi tots els projectes solidaris de l'entitat, com el SantCu-ASDI, el campus de l'Índia, i poder seguir ajudant a aquelles famílies que, per dificultats econòmiques, no poden pagar la quota del seu fill.

D'altra banda, el Sant Cugat FC té previst presentar, pròximament, el llibre del centenari.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem