Moment de la reivindicació al ple FOTO: Àgata guinó

Política

Membres de les JERC denuncien 12 anys d'incompliment en relació a la Sala de Concerts

Els joves han mostrat el seu mal estat durant el debat de modificació pressupostària que ha de permetre construir l'escola la Mirada

Membres de les JERC Sant Cugat han desplegat un cartell durant la sessió del ple municipal d'aquest mes de juny mostrant el seu rebuig als 12 anys d'incompliments en relació a la Sala de Concerts, demanant "prou estafes al jovent".

L'acte reivindicatiu s'ha fet coincidint amb el debat al plenari de la proposta d'aprovació de la modificació del Pressupost Municipal per fer possible la construcció de l'Escola La Mirada, que suposa destinar 500.000 euros que estaven previstos per fer possible la Sala de Concerts, a la construcció d'aquest nou centre educatiu.

La sala de concerts era una de les condicions d'ERC-MES per tirar endavant el pacte d'estabilitat pressupostària. En aquest sentit, Èric Gómez (ERC-MES) ha acusat el govern de tenir "l'excusa perfecta per l'avançament del pressupost per a la construcció de l'escola per no construir la Sala de Concerts".

Una sala que, ha dit, "hem reivindicat, i no defallim", remarcant que "portem des del 2006 d'incompliments", i "ens veiem obligats a votar que no", acusant l'Ajuntament de manca de voluntat per portar a terme aquest projecte.

Damià Calvet, en nom de l'equip de Govern, ha afirmat que "efectivament hi ha pactes i voluntats que atendrem al llarg del mandat", refermant-se en el compromís de tirar endavant la Sala de Concerts. Amb tot, ha destacat que "procurem prioritzar en funció de les necessitats, i La Mirada ha passat per davant de tot".