Ascens històric del juvenil A del Futbol Sala Sant Cugat a Divisió d'Honor

Per primera vegada, un equip juvenil d'aquest club jugarà a la categoria de plata del futbol sala català

L'equip juvenil A del Futbol Sala Sant Cugat ha passat de jugar de Segona Divisió a Divisió d'Honor. I ho ha fet amb dos ascensos consecutius. Els vermell-i-negres han aconseguit una fita històrica, ja que és la primera vegada que un equip juvenil del club, amb 39 anys d'història, militarà a Divisió d'Honor, la categoria de plata del futbol sala català. El FS Sant Cugat ha aconseguit l'ascens a falta d'1 jornada perquè acabi la lliga al grup 1 de Primera Divisió i ho ha fet aquest dissabte, 20 de maig, al Pavelló 3, superant en un derbi a l'Olimpyc Floresta FS, 5è classificat, per 5 gols a 2.

Campió de lliga

El juvenil A del FS Sant Cugat, campió de lliga del grup 1 de 1a Divisió. FOTO: FS Sant Cugat

Després de 25 jornades de competició, el conjunt que entrena Manel Muñoz ha guanyat la lliga, per davant del CFS Montcada B, entre un total de 14 equips. Els santcugatencs sumen, en aquests moments, un balanç de 17 victòries, 2 empats i 6 derrotes, i tenen 4 punts més que el segon a la taula.

Manel Muñoz: "Aquest ascens ha estat increïble"

Manel Muñoz, entrenador del juvenil A del FS Sant Cugat, ha explicat que "a principis de temporada l'objectiu era la permanència. Acabàvem de pujar de Segona Divisió. Aquest ascens ha estat increïble". Muñoz ha lloat els seus jugadors: "És un grup que ha treballat molt bé, amb molt de compromís". El tècnic de Sant Cugat també ha afirmat que l'objectiu del juvenil A "és formar jugadors perquè puguin fer el salt al primer equip".

Els protagonistes de l'ascens

Els 11 jugadors que han aconseguit l'ascens han estat els porters Ignacio Solera i Eric Ovalle, i els jugadors Bernat Batllori, Josep Puig, David Latorre, Eduard Tomás, Víctor Baldrich, Ayoube El Ghanam, Víctor Marimon, Marc Juncosa i Adrià Ramírez. El cos tècnic està integrat per Manel Muñoz, primer entrenador, i Marta Colomé, segona entrenadora.

D'aquests 11 jugadors n'hi ha hagut 4 que aquesta temporada ja han debutat amb el primer equip. Són Víctor Baldrich, Bernat Batllori, Josep Puig i Marc Juncosa. D'aquests 11 jugadors només passen a sénior 3 (Víctor Baldrich, Josep Puig i David Latorre), que podrien fer el salt al primer equip.

Després de 5 victòries consecutives al campionat, el FS Sant Cugat jugarà la 26a i última jornada de lliga aquest diumenge, 28 de maig, a les 14.15 hores, a la pista del Futsal Iris Badalona, 10è amb 32 punts.

4 ascensos

Aquesta temporada 2016-2017, el Futbol Sala Sant Cugat ha aconseguit fins a 4 ascensos. Ho ha fet el juvenil A, a Divisió d'Honor; el cadet B, a 2a Divisió; l'infantil A, a 1a Divisió, i l'infantil C, a 2a Divisió.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem