El 19è Cros Ciutat de Sant Cugat ja té data

L'organització, l'OMET, oferirà un entrenament previ al cros dirigit per monitors especialitzats, el dissabte 4 de novembre al Parc de la Pollancreda

El 19è Cros Ciutat de Sant Cugat tindrà lloc el diumenge 12 de novembre, a partir de les 8.30 hores, al Parc de la Pollancreda, escenari habitual d'aquesta cursa escolar. Les categories que estableix l'organització, l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), són prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil i sènior. Els millors classificats d'algunes categories aconseguiran la classificació per córrer la Final Nacional de Cros dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

L'entrenament previ, el dissabte 4 de novembre

Imatge de l'entrenament previ del Cros Ciutat de Sant Cugat. FOTO: Haidy Blancharez

Un any més, l'OMET ofereix un entrenament previ al Cros de Sant Cugat. Aquest entrenament dirigit per monitors especialitzats es farà el dissabte 4 de novembre, al mateix lloc del cros, al Parc de la Pollancreda, a l'encreuament de l'avinguda Corts Catalanes amb el carrer Puig i Cadafalch. La sessió preparatòria, oberta a tothom, consistirà en un escalfament, consells tècnics per afrontar la cursa amb garanties, estiraments i un reconeixement del circuit. Per tal de participar en l'entrenament caldrà fer una inscripció prèvia, gratuïta.

Horaris:

-de 10 a 11 hores: aleví, infantil, cadet i juvenil.

-d'11 a 12 hores: benjamí.

-de 12 a 13 hores: prebenjamí.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem