Blanca Depares i Ivó Núñez, sis anys corrent el cros

Els dos són molt esportistes: Depares juga a voleibol, i Núñez, a futbol. El cros els permet compartir experiències amb els seus amics

Blanca Depares, de 13 anys, ha participat en les últimes sis edicions del Cros Ciutat de Sant Cugat i aquest any ho tornarà a fer. No s'ho vol perdre. "La meva intenció és continuar fent el cros els pròxims anys. És una activitat que m'agrada. M'agrada trobar-me amb les meves companyes de classe i escalfar juntes abans de la cursa. Totes estem nervioses", assegura. El seu primer contacte amb aquesta prova atlètica escolar va ser a primer de Primària, i va pujar al podi, amb un tercer lloc. Blanca Depares explica per què va decidir participar al cros: "Els meus germans grans la van començar a córrer i veia que era una experiència bonica. Llavors, vaig decidir corre-la".


És alumne de La Vall, una de les escoles que aporta més quantitat de nois i noies al cros. La Vall és una de les moltes escoles que incentiva als seus alumnes a participar del cros. A més, els professors d'educació física tenen en compte a tots aquells alumnes que hi prenen part.
 

Depares és molt esportista. Juga a voleibol al Club Cantarell, practica el tennis amb el seu pare, va al gimnàs i, de tant en tant, surt a córrer amb les seves germanes.

Ivó Núñez canviaria d'espai

Ivó Núñez. FOTO: Cedida

Ivó Núñez també fa sis anys consecutius que córrer el Cros Ciutat de Sant Cugat, però aquest any no ho podrà fer. El seu és un cas que es repeteix entre més escolars. Juga a futbol al Junior FC, en l'equip infantil C, i diumenge al matí té partit. Lògicament, el cros s'ha de fer al cap de setmana i, si no afecta un, afecta un altra. Amb això no s'hi pot fer res.

Ivó Nuñez, de 13 anys, detalla com va començar a participar en el cros: "Hi anaven molts amics de la classe i la meva mare també em va animar que m'inscriguís. I així ho vaig fer. Em va semblar molt divertit". A aquest alumne de 2n d'ESO de l'Escola Thau Sant Cugat li agrada anar al cros "perquè em trobo amb els amics de l'escola, del club on jugo a futbol, i altres companys".

Núñez faria un canvi al cros: "Canviaria el lloc. Ja fa molts anys que es fa al parc de la Pollancreda i m'agradaria corre'l en un altre espai diferent". A l'Ivó Núñez li agraden molt els esports. I és lògic. Els seus pares i el seu germà petit, el Martí, són uns apassionats de l'esport.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem