Nou rècord d’inscrits al Cros de Sant Cugat, amb 5.140 escolars

És la prova esportiva amb més participants a Sant Cugat

La 18a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat ja ha batut un rècord, el d’inscrits. S’hi han apuntat un total de 5.140 escolars de la ciutat i de poblacions veïnes, una xifra superior als 5.001 inscrits de l’edició 2015. Amb aquests 5.140 inscrits, el cros confirma, un any més, que és la prova esportiva amb més participants de Sant Cugat. Al 2014 els inscrits van ser de 4.970 atletes; al 2013, 4.670, i al 2012, 4.406. El 18è Cros Ciutat de Sant Cugat se celebra aquest diumenge, 13 de novembre, al parc de la Pollancreda.

Les inscripcions, que són gratuïtes, s’han tancat aquest dimarts, 8 de novembre. Per tercer any consecutiu, l'organització ha editat una guia informativa del cros. Els resultats del cros es podran consultar el mateix dia de la prova al web de l'OMET.

Moltes i diferents novetats del cros

El cros l'organitza l'Ajuntament de Sant Cugat, a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), i compta amb una organització de més d'un centenar de persones. El 2015 hi van córrer 4.052 escolars, i el rècord de la prova és del 2014, amb 4.119 atletes. Aquest cros compta, per vuitè any consecutiu, amb el patrocini de l'Hospital Universitari General de Catalunya.

Un total de 18 curses

Les categories (masculí i femení) que estableix l'organització són de prebenjamí (nascuts els anys 2009 i 2010) fins a sènior o popular (abans del 1997), i també la cursa 'Special Cros', adreçada a persones amb discapacitat intel·lectual. La primera de les 18 curses serà la sènior o popular i començarà a les 8.30 hores, mentre que l'última serà la de prebenjamí masculí de 1r any (nascuts el 2010) i començarà a les 13.45 hores. Tots els participants rebran, com cada any, un obsequi, que en aquesta ocasió, com l'any passat, també serà una bossa. Els millors classificats d'algunes categories aconseguiran el passi per participar en la Final Nacional dels Jocs Esportius Escolars.

Amb l'Associació Catalana de Parkinson

Per segon any consecutiu, els participants de la cursa sènior hauran de fer un pagament de 3 euros, que en aquesta ocasió aniran destinats íntegrament a l'Associació Catalana de Parkinson (delegació a Sant Cugat), entitat que enguany ha triat l'Ajuntament de Sant Cugat per col·laborar en el seu projecte social.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem