El Club Tennis Natació recupera el Quadrangular de Tennis i Pàdel de clubs

Es fa aquest diumenge, 6 de novembre, amb el Junior FC, el Club Esportiu Valldoreix, el Set Ball Tennis i el CTN Sant Cugat

El Club Tennis Natació Sant Cugat organitza aquest diumenge, 6 de novembre, un Quadrangular de Tenis i Pàdel amb la presència dels 4 clubs privats de Sant Cugat, el Junior FC, el Club Esportiu Valldoreix, el Set Ball Tennis i el CTN Sant Cugat. El torneig es jugarà de 9 a 14 hores. Cada club lluirà una samarreta identificativa. Les categories del torneig són sub-13 (masculí i femení); sub-18 (masculí i femení; absolut (masculí i femení), i +45 anys (masculí i femení).

Després del lliurement de premis, el CTN Sant Cugat oferirà una botifarrada de germanor, amb un preu de 10 euros. Finalment, també està previst que es jugui un partit de futbol entre els assistents.

Aquest Quadrangular de Tenis i Pàdel forma part dels actes del 50è aniversari del Club Tennis Natació Sant Cugat. Amb aquesta iniciativa, el club esportiu recupera una competició interclubs de pàdel i tennis que ja s'havia fet algun any a la Festa Major de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem