El Junior FC femení fa el doblet i guanya el Campionat de Catalunya d’hoquei sala

El primer equip jugarà ara la fase de sector per poder accedir a la fase final del Campionat d’Espanya

El primer equip femení del Junior FC s’ha coronat campió de Catalunya de Primera Divisió d’hoquei sala, competició que s’ha jugat del divendres 12 al diumenge 14 de gener, a diferents instal·lacions. Les de Sant Cugat s’han jugat el títol en l’últim partit, davant el Club Egara, al pavelló de l’Atlètic Terrassa HC, aquest diumenge, 14 de gener, al matí. Les blau-i-negre en tenien prou amb un empat per ser campió, i han acabat empatant a 4 gols. Aquest és el tercer títol consecutiu de les jugadores de Joan Vidal.

En un nou format, en una única fase de competició de 7 equips, el Junior FC ha guanyat 5 partits i n’ha empatat 1, amb el Club Egara. Ha superat el CD Terrassa (3-2), el Línia 22 HC (7-0), l’Atlètic Terrassa HC (5-2), el Club Egara B (8-0) i el FC Barcelona (6-2).

Joan Vidal: “Ho hem fet extremadament bé”

L’entrenador del Junior FC femení, Joan Vidal, ha assenyalat que “estic molt content. Per la poca preparació que hem pogut fer per aquest campionat, ho hem fet extremadament bé. Excepte l’últim partit amb el Club Egara, la resta d’enfrontaments els hem sabut gestionar molt bé”.

Dos títols de dos

El Junior FC femení ha guanyat les dues competicions que, de moment, ha disputat aquesta temporada 2017-2018, que són els campionats de Catalunya d’hoquei sobre herba i d’hoquei sala.

A la fase de sector de l’estatal

Després que el Junior FC decidís en les últimes campanyes renunciar a jugar el Campionat d’Espanya d’hoquei sala, enguany sí que ho farà. El pròxim cap de setmana del 20 i 21 de gener, les santcugatenques jugaran una de les tres fases de sector, a Andalusia. Si la superen, aconseguiran el bitllet pel 64è Campionat d’Espanya de Clubs, que es jugarà el 3 i 4 de febrer.

El Junior FC masculí, quart

El primer equip masculí del Junior FC ha finalitzat quart en el Campionat de Catalunya de Primera Divisió d’hoquei sala. En el partit pel tercer i quart lloc, ha perdut amb el CT Les Fonts, aquest diumenge, 14 de gener, al matí. En el grup 1, els de Sant Cugat han derrotat el FC Barcelona (4-3), l’Egara 1935 (4-3) i el Club Egara (5-1), però en semifinals han perdut (4-2) amb el CD Terrassa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem