El nou pavelló de La Guinardera estarà acabat el setembre del 2017

Les obres del sisè pavelló poliesportiu municipal, que van començar a principis de juny, ho han fet amb un any de retard

Segons l'Ajuntament de Sant Cugat, el nou pavelló 3 de la ZEM La Guinardera estarà acabat el setembre del 2017 (ha d'estar acabat per contracte). Les obres, que van començar a principis de juny, van començar amb un any de retard. Cal recordar que l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, va anunciar el 17 de setembre del 2014, en la presentació de l'avantprojecte d'aquest pavelló, que la construcció de l'equipament començaria el primer semestre del 2015. Segons el consistori, el cost del pavelló serà de 4 milions d'euros.

Segons l'Ajuntament, ja s'han fet els fonaments i a partir del 22 d'agost es començarà a aixecar l'estructura. Aquests treballs s'allargaran tres setmanes i, posteriorment, es farà el tancament amb la construcció de la coberta.

Tres pistes de joc

El que serà el sisè pavelló poliesportiu municipal de Sant Cugat, amb una superfície total de 2.017, 28 m2, tindrà capacitat per a 3 pistes de joc en posició transversal (PAV3). El projecte conté un rectangle esportiu final de 53 m x 32 m (1.698,25 m2) que incorpora una tercera pista transversal de bàsquet, millorant els objectius de les bases inicials. A més, disposa d'una zona de graderia per a 300 persones assegudes. L'edifici està projectat amb criteris de sostenibilitat i màxima eficiència energètica.

Visita de Pellicer i Rovira

Imatge de com serà el nou pavelló de la ZEM La Guinardera

La tinent d'alcalde Susanna Pellicer, com a alcaldessa accidental, acompanyada del regidor d'Esports, Eloi Rovira, han visitat aquest dimarts, 2 d'agost, les obres del nou pavelló. En un comunicat de premsa, el regidor d'Esports ha destacat que "la construcció d'un nou pavelló és imprescindible per atendre les necessitats esportives de la ciutat. Amb la posada en marxa d'aquest nou equipament, guanyem en qualitat, més hores d'entrenaments i de competició els caps de setmana de manera que podrem atendre les peticions i demandes amb més comoditat, qualitat i eficiència. Una vegada entri també en funcionament el pavelló del nou Leonardo da Vinci podrem repensar conjuntament el repartiment i distribució de les entitats per tots els equipaments".

Els equipaments, en un 98% d'ús

La construcció d'aquest nou pavelló contribuirà, segons el consistori, a cobrir l'alta demanda d'equipaments esportius que hi ha al municipi. Actualment els 5 pavellons que té l'Ajuntament estan pràcticament al màxim de la seva capacitat: cada tarda i vespre tenen una ocupació del 98%. En fan ús un total d'11 entitats esportives, que agrupen 1.600 esportistes repartits en 130 equips.

Compromís

Segons l'Ajuntament, en aquest mandat està previst portar a terme, entre d'altres, el cobriment de la piscina del Parc Central, ampliar els vestidors del ZEM Jaume Tubau, el cobriment de la pista esportiva de Les Planes i la instal·lació de gespa artificial a les pistes de Sant Francesc.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem