Les obres del nou pavelló de la Guinardera comencen amb un any de retard

L'Ajuntament va anunciar el desembre del 2014 que les obres del nou Pavelló 3 començarien l'últim trimestre del 2015, i posteriorment, que s'iniciarien el març del 2016

Ja s'han iniciat, amb retard, les obres del nou Pavelló 3 que l'Ajuntament de Sant Cugat ha de construir a la ZEM La Guinardera. Les obres comencen amb 1 any de retard. L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, va anunciar el 17 de setembre del 2014, en la presentació de l'avantprojecte d'aquest pavelló, que la construcció de l'equipament començaria el primer semestre del 2015. Aquest serà el sisè pavelló poliesportiu municipal de Sant Cugat, amb una superfície total de 2.017,28 metres quadrats.

Les obres es van adjudicar ara fa un any

S'estan fent els moviments de terra FOTO: Artur Ribera

Ara fa un any, el maig del 2015, la Junta de Govern Local va adjudicar la redacció del projecte i l'execució de les obres del Pavelló 3 de la ZEM La Guinardera a la Unió Temporal d'Empreses (UTE) Arcadi Pla SA i Constructora de Calaf SAU. L'adjudicació es va fer per un import de 3,1 milions d'euros (IVA inclòs), dels quals 151.250 euros corresponen a la redacció del projecte, i 2.941.340,62 euros, a l'execució de les obres.

Finalment, tindrà vestidors

Els operaris, treballant-t'hi FOTO: Artur Ribera

Finalment, l'Ajuntament de Sant Cugat construirà vestidors al nou Pavelló 3. En el Ple Municipal del passat 15 de febrer tots els partits polítics del consistori hi van donar suport a través d'una moció institucional, que va proposar el Partit Popular. Cal recordar que en el projecte inicial del nou Pavelló 3 no estava previst construir vestidors, tot i que s'havia reservat un espai per si més endavant el consistori decidia fer-los.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem