L'Ajuntament construirà vestidors, finalment, al nou pavelló 3 de La Guinardera

Ho ha aprovat el Ple Municipal amb el suport de tots els partits polítics. La moció la va presentar el Partit Popular. L'Ajuntament no tenia previst construir-los

Finalment, l'Ajuntament de Sant Cugat construirà vestidors al nou pavelló 3 que s'ha d'aixecar a la ZEM La Guinardera. En el Ple Municipal d'aquest dilluns, 15 de febrer, tots els partits polítics del consistori hi han donat suport a través d'una moció institucional, que va proposar el Partit Popular.

Recordem que en el projecte del nou pavelló 3 de la ZEM La Guinardera l'Ajuntament no hi tenia previst construir vestidors, tot i que s'havia reservat un espai per si més endavant el consistori decidia fer-los.

Partida pressupostària i procediment administratiu

La moció també detalla que, un cop s'hagi construït el pavelló 3, l'Ajuntament crearà una partida pressupostària i iniciarà el procediment administratiu corresponent per a la construcció d'aquests nous vestidors en l'espai ja reservat en el projecte.

La moció també concreta que l'equip de govern contempli la possibilitat de fer altres equipaments i oferir serveis, com el transport públic, places d'aparcament i serveis de cafeteria.

La moció també constata de fer arribar aquests acords als clubs esportius de la ciutat, a la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat, al Consell Sectorial d'Esports, als consells escolars, a la Coordinadora d'AMPAS i a l'associació esportiva Sant Cugat Creix.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem