Cora Salas es penja dues medalles d'or en el Campionat d'Espanya Promesa

La també santcugatenca Jaël Bestué ha guanyat el Campionat d'Espanya Juvenil, amb rècord del campionat inclòs

La santcugatenca Cora Salas ha aconseguit 2 medalles d'or en el 31è Campionat d'Espanya Promesa. L'atleta del FC Barcelona ha aconseguit la primera posició en les proves de salt de llargada (5.95) i triple salt (12.63).

Zoya Naumov, de l'AA Catalunya, ha estat 2a en els 800 metres amb un temps de 2.09.21; i Katia Coquis, també de l'AA Catalunya, ha acabat 3a en llançament de javelina (46.10). L'estatal promesa s'ha celebrat aquest cap de setmana del 25 i 26 de juny, a Toledo.

Jaël Bestué, campiona d'Espanya

Jaël Bestué va guanyar la prova dels 200 metres en el Campionat d'Espanya JuvenilFOTO: Miguel Romero

La santcugatenca Jaël Bestué s'ha penjat la medalla d'or en el 65è Campionat d'Espanya Juvenil, que s'ha fet aquest cap de setmana del 25 i 26 de juny, a Mataró. L'atleta del Club Muntanyenc Sant Cugat ha guanyat els 200 metres, amb un registre de 24.35, amb rècord del campionat. Tània del Cerro, de l'AA Catalunya, ha estat 3a en salt de perxa (3.80 m).

Eloi Santafé, doble campió de Catalunya

Eloi Santafé (JA Sabadell) ha triomfat en la Jornada Final del Campionat de Catalunya Cadet, que s'ha fet aquest diumenge, 26 de juny, a El Prat de Llobregat. L'atleta de Sant Cugat ha guanyat les proves de 100 metres tanques (14.04) i 300 metres tanques (38.56).

Han estat medalla de plata Joan Artigas (CM Sant Cugat) en els 100 metres tanques (14.26); Ignacio Villegas (CM Sant Cugat) en els 5.000 metres marxa (26.47.84), i Queralt González en els 1.000 metres (3.03.54). Finalment, Maria Mur (CM Sant Cugat) ha acabat 3a en el llançament de javelina (33.16). En la classificació final per clubs d'aquest Campionat de Catalunya Cadet, el Club Muntanyenc Sant Cugat ha estat 11è (31 punts) entre 57 clubs catalans.

Alícia Hernández, campiona d'Espanya

L'atleta del Club Muntanyenc Sant Cugat, Alícia Hernández, s'ha coronat campiona d'Espanya de Veterans a l'Aire Lliure, en la disciplina de triple salt (9.62), en la categoria de -55 anys. El 51è Campionat d'Espanya Individual de Veterans s'ha fet a Elx (Alacant), del 24 al 26 de juny.