La caseta del CPA arrenca per portar cultura a tothom

La caseta del Centro Popular Andaluz de Sant Cugat (CPA) ja és oberta a tothom

La caseta del CPA és un dels espais més particulars de la Festa Major de Sant Cugat, i ja ha engegat màquines per encarar 3 dies de rauxa, música, gastronomia i celebracions, amb la inauguració del dijous 27 de juny, basada en l'actuació dels grups de ball del CPA i música tradicional andalusa. Així, fins al 30 de juny, a partir de les 19 h, els santcugatencs i santcugatenques podran gaudir de tota mena d'activitats i propostes i sentir-se com a casa al Centro Popular Andaluz de Sant Cugat.

El president del CPA, Miquel Jiménez, en la inauguració ha destacat quin és l'objectiu de la caseta del CPA any rere any. "El nostre objectiu és fer poble i cultura que és la nostra funció". Com a novetats d'aquest any ha destacat les actuacions d'artistes com Ismael González i Alba Luna, a més ha dit, que ja és tot un clasc el Rumbversios.

 

La caseta del CPA, doncs, serà oberta fins a l'últim dia.

 

Divendres

19 h Quadres de ball de diferents entitats andaluses del territori.

20.30 h Ismael González, artista flamenco col·laborador habitual de la Cadena Dial.

22.30 h Música variada per passar-ho bé.

Dissabte

19 h Quadres de ball de diferents entitats andaluses del territori

 

22 h Alba Luna acompanyada pel Ballet de la FECAC Desafío Flamenco i música variada.

Diumenge

19.30 h Actuació del Cos de dansa Tarab: associació d’amants de la dansa oriental.

20.30 h Actuació del Pirates Rumbversions i música variada per finalitzar

La Festa Major al TOT

Segueix tota l'actualitat de la Festa Major al canal TOT Festa Major, i consulteu les activitats previstes a l'agenda. Tota l'actualitat la podeu trobar a les xarxes socials del TOT Sant Cugat, a TwitterFacebook i Instagram. I des del divendres, 21 de juny, podeu trobar el programa TOT Festa Major juntament amb la revista. També podeu consultar el programa en format digital. No us perdeu res!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem