La jornada de valors de Sant Cugat Creix, un èxit sense precedents

La Carta Ètica de Sant Cugat Creix reuneix gairebé 150 capitans i 50 delegats de set clubs al CAR, en el Dia del Capità

Prop de 150 capitans i 50 delegats de les 7 entitats adherides a la Carta Ètica de Sant Cugat Creix han participat aquest dijous, 10 de març, en el Dia del Capità, que ha organitzat Sant Cugat Creix al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat. Són el Patí Hoquei Club Sant Cugat, Club Voleibol Sant Cugat, Club de Rugby Sant Cugat, Junior FC, Club de Futbol Unión Mira-sol Baco, Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat i Unió Esportiva Sant Cugat.

Jornada pràctica

Hi han participat els set clubs adherits a la Carta Ètica FOTO: À. L. P.

En una jornada eminentment pràctica, dirigida per Albert Casorrán, psicòleg esportiu de Sant Cugat Creix, l'associació ha treballat amb els jugadors i jugadores la transmissió dels valors en l'esport, a través de deu estacions i una taula rodona amb capitans i capitanes de primers equips, com Xavi Serrallonga, Nico Gómez, Maria Rosa Tamburini, Mònica Martínez i Carla Rodríguez, entre d'altres. També s'ha lliurat el decàleg de la Carta Ètica de Sant Cugat Creix. “Els valors fan ser millor jugador”, ha assegurat Casorrán.

Amb aquesta trobada, que ha durat dues hores, Sant Cugat Creix ha aconseguit reunir set clubs esportius de la ciutat en una sola activitat, de caràcter formatiu.

En la seva intervenció, Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, ha assegurat que el Dia del Capità “és una jornada pionera” i que la figura del capità en un equip “té un rol destacat i ha d'exercir amb responsabilitat”.

Els pares, els següents protagonistes

Els capitans dels primers equips també han estat protagonistes FOTO: À. L. P.

La pròxima activitat de la Carta Ètica de Sant Cugat Creix tindrà lloc el dijous 7 d'abril, a les 19 hores, a l'Auditori del CAR de Sant Cugat. Llavors, la jornada formativa anirà encarada als pares dels esportistes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem