El projecte Ethics4Sports defineix a Sant Cugat el treball dels sis pròxims mesos

A banda de l'Ajuntament i Sant Cugat Creix, hi han participat els altres cinc socis: la Scuola di Pallavolo Anderlini, l'ERC Iserlohn, l'AFC Barwell, i les universitats de Rennes i Leicester

Sant Cugat ha estat la primera ciutat on els set socis europeus del projecte Ethics4Sports (E4S), de la que en formen part l'Ajuntament de Sant Cugat i l'associació Sant Cugat Creix, s'han trobat aquest dilluns 25 i dimarts 26 de gener, al claustre del Monestir, per definir el full de ruta del seu projecte (2016-2018). Durant aquestes dues sessions s'han treballat els requeriments administratius que exigeix la Unió Europea i la gestió pressupostària del projecte. A banda de treballar en el desenvolupament de la carta ètica, s'ha decidit el nou logotip de l'E4S. Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament, ha explicat que la trobada ha estat “interessant i enriquidora”.

Els altres cinc socis són la Scuola di Pallavolo Anderlini (Itàlia); l'ERC Iserlohn (Alemanya); l'AFC Barwell (Gran Bretanya), i les universitats de Rennes (França) i Leicester (Gran Bretanya). Per part de l'Ajuntament de Sant Cugat hi han assistit Eloi Rovira, regidor d'Esports de Sant Cugat, i Bernat Domènech, tècnic de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament, i de Sant Cugat Creix ho han fet el seu president, Albert Salarich, i el psicòleg esportiu Albert Casorrán.

La segona trobada es farà el 6 i 7 de juny, a Mòdena

Aquest és el nou logotip de la carta ètica E4S. FOTO: À. L. P.

La segona reunió de treball es farà el 6 i 7 de juny, a la ciutat italiana de Mòdena. Per a Albert Salarich, en aquesta trobada “ja hi ha d'haver molta feina feta. Caldrà establir quines cartes ètiques presenta cada club esportiu (les de Sant Cugat Creix i la Scuola di Pallavolo Anderlini ja estan redactades) i definir les característiques que ha de tenir l'aplicació que volem desenvolupar per ajudar a formar els esportistes, entrenadors, pares, directius i presidents”.

El projecte E4S el va reconèixer la Unió Europea (UE), dins del programa Erasmus +. L'atorgament del finançament es va fer públic el 8 d'octubre, en el butlletí de la comunitat europea. El desenvolupament de l'E4S és a un període de tres anys (2016-2018) i la quantitat subvencionada per Europa és de 396.952 euros. El projecte E4S es va presentar el maig a Sant Cugat.

L'associació Sant Cugat Creix la integren els clubs Patí Hoquei Club Sant Cugat, Club Voleibol Sant Cugat, Club de Rugby Sant Cugat i Junior FC. Sant Cugat Creix disposa d'uns 3000 esportistes federats i 180 entrenadors.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem