Sant Cugat acomiada el 2019 amb la primera Cursa del Gall

Les inscripcions encara estan obertes aquest dimarts, 31 de desembre, durant la Fira del Corredor, de 10 a 17 hores, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler

Sant Cugat acomiada el 2019 aquest dimarts, 31 de desembre, amb la primera edició de la Cursa del Gall de Sant Cugat, que substitueix la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat, que s'havia corregut en els últims nou anys. Amb un nou format i objectius, es tracta d'una cursa de 5 km, més lúdica familiar i participativa, que pot fer tothom.

Més info: Sant Cugat acomiadarà el 2019 amb la Cursa del Gall, "amb un format més lúdic i familiar"

La sortida es donarà a les 18 hores l'avinguda Pla del Vinyet, davant del Teatre-Auditori, i l'arribada serà a la rambla del Celler, davant de l'Ajuntament. També es podrà fer caminant, amb un temps màxim de 75 minuts, quan l'organització donarà per finalitzada la prova. Aquesta cursa, amb més d'una trentena de voluntaris, finalitzarà amb una xocolatada i coca pels inscrits, i comptarà amb l'actuació dels Geganters i els Diables de Sant Cugat.

cursadelgall

Aquest és el recorregut de 5 km de la 1a Cursa del Gall. FONT: www.cursadelgall.cat

Encara t'hi pots inscriure

 

Les inscripcions per internet, amb un preu de 13 euros, ja es van tancar el 27 de desembre, però aquells que ho vulguin encara ho podran fer aquest dimarts, 31 de desembre, durant la Fira del Corredor, de 10 a 17 hores, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, amb un cost de 17 euros. Tots els inscrits rebran una samarreta i un diploma commemoratiu, i aquells atletes que no tinguin xip groc i no vulguin llogar-lo (2 euros) també hi podran participar, malgrat que no formaran part de la classificació final de la cursa, que es publicarà al web de la cursa i al web de Championchip. La cursa és oberta a tothom, petits i grans.

Manel González: "L'objectiu és passar-ho bé"

Manel González, director tècnic de la cursa, ha explicat que "ara hi ha unes 800 inscripcions, però durant el dia d'avui esperem arribar al miler. El que ens està fent arribar la gent és que està contenta d'aquest canvi, amb una línia més lúdica, divertida i familiar. L'objectiu és passar-ho bé".

Premis a la millor disfressa individual de gall i gallina i la millor comparsa

Després d'aquesta cursa popular, l'organització premiarà els 3 primers classificats absoluts (masculí i femení), així com en la categoria sub-16 (nascuts del 2004 cap endavant) i veterans (nascuts abans o durant el 1979). La millor disfressa individual de gall i gallina i la millor comparsa també tindran un reconeixement. També hi haurà diferents serveis pels participants, com guarda-roba, vestidors, dutxes, lavabos i massatges, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler.

Afectacions al trànsit

La primera edició de la Cursa del Gall afectarà la mobilitat del centre de Sant Cugat. Els carrers per on passa la cursa estaran tallats al trànsit entre les 18 i les 19.20 hores, s'aniran reobrint en funció del pas dels atletes. Sempre que sigui possible, l'organització permetrà als vehicles travessar els carrers tallats.

Més info: Coneix quines són les afectacions al trànsit de la 1a Cursa del Gall

L'avinguda Pla del Vinyet quedarà tancada al trànsit rodat a partir de les 16.30 hores, entre el carrer Cèsar Martinell i la plaça Gabriel Ferrater. A partir de les 17 hores, es tancarà també el tram entre l'avinguda de Gràcia i el carrer Cèsar Martinell. També afectarà el servei d'autobusos.
 

Una iniciativa del Club Muntanyenc Sant Cugat

Aquesta és una iniciativa del Club Muntanyenc Sant Cugat -de Manel González- que, amb l'Ajuntament, organitzarà aquesta competició. El CM Sant Cugat, que acaba de cloure els actes del seu 75è aniversari, és una entitat que organitza a Sant Cugat, entre d'altres, la Mitja Marató i la Marxa Infantil, activitats molt arrelades a la ciutat.

Nadal, al TOT Sant Cugat

Com cada any, el TOT Sant Cugat us acosta tota l'actualitat, notícies, agenda d'actes, fotografies i vídeos de la celebració de Nadal a la ciutat. Ho podeu trobar al canal "Nadal" del web www.totsantcugat.cat. En l'edició en paper del TOT trobareu dos reportatges amb totes les activitats el divendres 13 i el divendres 20 de desembre. 

També podeu seguir l'actualitat nadalenca a les xarxes socials del TOT Sant Cugat, a TwitterFacebook i Instagram.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem