L'equip de govern valora positivament la compra de l'HGC sempre i quan es concreti

L'alcaldessa de Sant Cugat valorarà les últimes informacions el dilluns, 24 d'octubre

L'equip de govern de Sant Cugat veu positivament l'anunci d'adquirir la Generalitat en propietat l'Hospital General de Catalunya fet pel conseller de Salut, Toni Comín, "sempre i quan aquesta oferta es concreti".

"Estem en converses amb el Govern per acabar d'esbrinar si el conseller s'ha avançat a una voluntat del govern o si senzillament ha sigut un globus sonda. Si el conseller s'ha avançat a una voluntat del Govern, en el seu moment avaluarem aquesta oferta i la reacció de l'empresa, i aleshores sí que farem una reacció a la concreció", ha explicat Damià Calvet, tinent d'alcalde d'Urbanisme, Economia i Hisenda.

Com ha assegurat Calvet, "tot el que suposi un manteniment de les prestacions sanitàries a Sant Cugat en benefici dels seus ciutadans, tot el que signifiqui un manteniment de l'activitat de l'Hospital General de Catalunya, i també dels llocs de treball, nosaltres, com no pot ser d'una altra manera, ho valorarem molt positivament".

Amb tot, Calvet ha deixat clar que aquesta és "una primera reacció" i que requereix "un posicionament ferm per part de l'alcaldessa" que es produirà el pròxim dilluns, 24 d'octubre.

Un posicionament que es produirà abans de la celebració del ple municipal, en què Convergència mantindrà la moció en què insta el Govern de la Generalitat a deixar sense efecte l'acord pel qual l'Hospital General de Catalunya sortirà de la xarxa pública del sistema sanitari.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem