Alcaldes del Vallès demanen detalls de l'oferta de compra de l'Hospital General

Els alcaldes no renuncien a la construcció dels dos hospitals que hi ha projectats

Els alcaldes de Sant Cugat, Rubí, Castellbisbal, Montcada i Reixac, Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Barberà del Vallès i el president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ignasi Giménez, han demanat conèixer els detalls concrets de l'oferta de compra de l'Hospital General de Catalunya.

Els batlles han reclamat al Departament de Salut que consensuï amb el territori la planificació sanitària de la comarca. Els alcaldes, de moment, no renuncien als projectes dels hospitals Ernest Lluch de Cerdanyola del Vallès i Vicente Ferrer de Rubí.


Els municipis del Vallès Occidental de l'àrea d'influència de l'Hospital General de Catalunya es van reunir divendres, 28 d'octubre, a la tarda al Consell Comarcal del Vallès Occidental "per definir un marc d'actuació conjunt davant la planificació d'infraestructures sanitàries a la zona".



Els alcaldes han insistit en la necessitat que "les infraestructures sanitàries comptin amb l'opinió i el consens del territori". Els municipis Volen ser partícips "del disseny de la nova estratègia que ha de donar solució a les necessitats d'atenció sanitària a tota la comarca".



Els representants municipals han lamentat les formes amb què s'han assabentat del projecte de compra de l'Hospital General per part del del Govern. També han remarcat que, sense conèixer quina és la concreció de la proposta de la conselleria, no es vol renunciar als projectes inicialment previstos dels hospitals Ernest Lluch i Vicente Ferrer.



Els alcaldes han recalcat que "volen anar de la mà" del Departament de Salut i demanen "diàleg" al conseller de Salut, Toni Comín.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem