Els treballadors de l'Hospital General preparen una "gran mobilització"

Protesten per la sortida del centre hospitalari de la xarxa pública de sanitat

Els treballadors de l'Hospital General estan preparant un "gran mobilització" per mostrar el seu rebuig a la sortida del centre privat de la xarxa pública de sanitat, segons informa La Vanguardia. A més, aquest diumenge, dia 23 d'octubre, els treballadors es concentraran a Sant Cugat vestits amb bates blanques al municipi i també tindran un espai a la Festa de Tardor per poder informar els ciutadans de la seva situació.

La Vanguardia detalla que els representants sindicals han enviat una carta als treballadors on anuncien aquestes mobilitzacions i on critiquen que el conseller de Salut, Toni Comín, no els informés del pla social que podria aplicar-se a l'Hospital General. Com va explicar el TOT, la reunió va ser tensa i desagradable i això ha generat malestar entre els sindicats, que haurien fet arribar les seves queixes a membres del govern de la Generalitat.

En aquest context, els 1.200 treballadors de l'HGC estan convocats a una "gran mobilització", que es vol fer coincidir amb el debat al Parlament sobre les condicions de reprivatització de tots els serveis que ofereix aquest centre. La data encara està per determinar. A més, aquest 23 d'octubre els facultatius participaran a la Festa de Tardor de Sant Cugat i es concentraran amb bates blanques. Així mateix, continuen amb la recollida de signatures entre els ciutadans.

Segons els sindicats, uns 150 treballadors es podrien veure afectats per la sortida de l'Hospital General de la xarxa pública, prevista pel 31 de desembre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem