Incivisme, la nova recollida de la brossa o nius d'oreneta, el més destacat de la setmana

Tot i ser Setmana Santa, l'actualitat no s'ha aturat a Sant Cugat

La Setmana Santa no ha aturat l'actualitat a Sant Cugat. I és que tot i que el ritme de la ciutat ha baixat, l'actualitat ha seguit al peu del canó.

El dilluns, el TOT Sant Cugat centrava l'obertura web a una entrevista a la comissionada per l'emergència climàtica, Alba Gordó. Un dilluns en el qual el TOT també publicava el nombre d'agressions sexuals que hi ha hagut a Sant Cugat durant el 2020, o que els Agents Rurals havien denunciat un santcugatenc per retirar nius d'oreneta sense permís.

Més info: Alba Gordó: "Sant Cugat és una ciutat molt assequible amb bici"

Una exclusiva sobre com serà la nova recollida d'escombraries a Sant Cugat protagonitzava l'obertura del dimarts. El mateix dia, s'aturava un desallotjament a l'edifici de Lestonnac, per "vacances de la jutgessa".

 

Més info: Sant Cugat eliminarà els contenidors soterrats i els nous s'obriran amb una targeta

Un reportatge sobre incivisme a Sant Cugat obria el web el dimecres, el mateix dia que el TOT explicava que havien entrat a robar al Viaró i a l'Àgora, o que la presència de nius d'oreneta podia endarrerir l'inici de les obres d'una promoció d'habitatges a un edifici del carrer de Santiago Rusiñol.

Més info: VÍDEO: Incivisme i neteja urbana: enemics perfectes

Ja en dijous, l'erradicació de la bretxa digital a Sant Cugat obria el web. Un dijous en el qual es Ciutadans comunicava que la vocal taronja a l'EMD, Anna Cano, seria substituïda en el seu càrrec per José Miguel García.

Més info: Labdoo, la solidaritat i 400 ordinadors erradiquen la bretxa digital a Sant Cugat

En Divendres Sant l'obertua era per un reportatge sobre els voluminosos i què cal fer amb ells quan els volem llençar. El mateix dia, el TOT informava de l'empitjorament de les dades de la Covid-19 al municipi.

Més info: Què fem amb els voluminosos?

El cap de setmana, el protagonisme en l'obertura del dissabte era per a un reportatge sobre la convivència entre humans i gossos a Sant Cugat. En clau esportiva, el Club Tennis Valldoreix acollia el Rafa Nadal Tour by Santander, amb uns 550 participants.

Més info: Gossos i humans: normes i consells

 
Comentaris

Destaquem