Sant Cugat donarà 108.000€ a tres ONG que treballen per a persones refugiades

El Pe Municipal del mes de juny ha aprovat la moció presentada conjuntament per ICV-EUiA, CUP-PC i ERC-MES

Sant Cugat destinarà un total de 108.000 euros a les ONG Acció Solidària i logística, Proactiva Open Arms i Acnur. Així s'ha aprovat al Ple Municipal celebrat aquest dilluns 20 de juny.

La moció, presentada conjuntament entre les formacions ICV-EUiA, CUP-PC i ERC-MES i plantejada per l'Assemblea de Voluntaris per als Refugiats de Sant Cugat, ha estat aprovada amb la votació a favor de tots els grups municipals, excepte el Partit Popular, que s'ha abstingut.

Tot i l'aprovació de la moció, CDC proposava una moció alternativa que ha acabat retirant. En aquesta, el grup municipal plantejava, entre altres aspectes, el fet de modificar abans el pressupost del 2016, per decidir d'on treure els més de 100.000 euros que es destinarien a aquestes tres entitats. 

En aquest sentit, a falta de modificar el pressupost d'enguany, el Ple Municipal s'ha compromès a fer efectiva l'ajuda en el termini d'un mes i fins que la situació canviï. A banda de poder enviar diners a aquestes tres entitats, la moció també contempla poder destinar els recursos necessaris per a poder mantenir a sis famílies de 4 o 5 membres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem